2821
2789
بله عزیزم ما قطب نما را کار کردیم .. ولی خیلی سخت بود همه زحمتش با خودم بودم و هم هزینه کارتن پلاست ...

چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه که بمن پیشنهاد بدین فقط سخت نباشه چون من اصلا سر درنمیارم ازینکارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اینستا من خیلی ایده های خوبی دیده بودماگه اینستات میاره ازونجا نگاه کنکلاس چندمه؟

ششم. میخام برای مدرسه نمونه دولتی سال اینده امتیاز براش جمع کنم. اینستام بالا نمیاد متاسفانه

چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه که بمن پیشنهاد بدین فقط سخت نباشه چون من اصلا سر درنمیارم ازینکارا

ببین تو ایتا من یه کانال دارم نمونه های آمادش هست بزار پیدا کنم برات بفرستم چندمه؟

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

من پارسال کرات منظونه شمسی رو درست کردم اینقدر بدم میاد از این طرح هرسال هم باید شرکت کنی همه ی کاراش رو دوش ماماناست فقط بچه ها میبرن مدرسه خدایی هم نمیرسند با این همه تکالیف و درس

من یادمه مامانم استخون درد که میگرفت پودر سنجد با اب قاطی میکرد میخورد خوب میشد منم اومدم پودر سنجدو با اب پرتقال (بخاطر ویتامین سی برای استخون خوبه) قاطی کردم حالت قرص کردم خشک شد گذاشتم توی قوطی قرص درموردش نوشتم ارائه دادم🥴

2825
2823
2791
2779
2792