2821
2789
عنوان

با یه لوله دیدید کسی باردار بشه

588 بازدید | 24 پست

بچه ها تو ماهی که تو تخمدان طرفی که لوله نداره ،فولیکول فعال بوده ،

بارداری امکان پذیره ؟

دکتر متخصص گفت میشه ،اقدام کردم موعدم ۶ روز دیگه هست اما دل درد دارم تو پریودی معمولا از انقد قبل دلدرد ندارم

خدا من قدم نمیرسه ، تو شاخه رو برام بیار پایین 🌳🌷

مامانم یه لوله اش رو کلا خارج کرده بودن بازم باردار شد.اونم سریع

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دوتا از خانم های فامیل یکی بخاطر بارداری خارج از رحم یه لوله رو از دست داده بود یکی هم بخاطر یه کیست خیلی بزرگ هردو بچه دارن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

من دوستم چند سال پیشا، یه لوله اش رو بخاطر بارداری خارج رحمی از دست داده بود،با یه لوله خدارو شکر با ...

خداروشکر ایشالا قسمت من

اره دوتا از خانم های فامیل یکی بخاطر بارداری خارج از رحم یه لپله رو از دست داده بود یکی هم بخاطر یه ...

خدا کنه منم باردار باشم

خدا کنه منم باردار باشم

ان شالله عزیزم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اره عزیزم ،من یه لوله ام بسته است مادرزادی ،ولی برعکس خیلی زود باردار میشم

چه خوب خداروشکر ولی دلدرد دارم خیلی قبل موعدم حالت عادی انقد قبل پریود (گلاب به روت) درد ندارم به نظرت باردارم ؟

2823
2791
2779
2792