2821
2789
عنوان

با یه لوله دیدید کسی باردار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 24 پست
آره بابا، دوست من با یه لوله سه باردارشد چند روز پیشم بچه سومش ب دنیا اومد

اره تو هم میشی انشالله،ولی یادمه همیشه میگفت من اصلا ب شرایط حاضرم کار ندارم،از خدا میخوام و توکل میکنم دیگه تو دلم نگرانی ندارم مطمئنم ک میده،همیشه هم هربار ک خواستم خیلی زود باردار شدم،جالبه بدونی تنبلی تخمدان هم داره. پس تو هم مطمئن باش خدا بهت میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تو هم میشی انشالله،ولی یادمه همیشه میگفت من اصلا ب شرایط حاضرم کار ندارم،از خدا میخوام و توکل می ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه خودتم هر چی تو دلته زود بهش برسی

خدا من قدم نمیرسه ، تو شاخه رو برام بیار پایین 🌳🌷

سلام عزیزم خوبی ؟

من نمی دونستم چه ساعت هایی تو نی نی سایت میشه پیام داد بر همین بهت درخواست دوستی دادم

من با یه لوله باردار شدم

اول تو لوله راستم بارداری خارج از رحم داشتم که جراحی شدم و جنین سقط شد

بعدش دو سال و خرده ای اقدام کردم بچه دار نشدم ،هرچی دکتر میرفتم میگفتن اقدام کن میشی ،از شانس من تخمدان راستم هم فعال بود که لوله راستم به درد نمیخورد و تخمدان چپم ضعیف تر بود

تا اینکه رفتم پیش دکتر نصر که الان متاسفانه انگلستان هست و سالی یکی دوبار میاد ،بهم گفت لوله راستت که قبلاً خارج از رحم شدی عفونی شده و عفونت هاش داخل رحم و لوله چپت میریزه و نمی ذاره بچه دار شی ، اگه باردار هم بشی ،خارح از رحم میشه بازم بعد منو به یه دکتر معرفی کرد گفت برو لوله راستت ببنده ،بعد در عرض شش ماه از لوله چپت بچه دار میشی

خلاصه رفتم لوله راستم بستن و در حین عمل تشخیص دادن که لوله چپم هم انحراف داره 😑

لوله راستم بستن و رحم و لوله چپم شستن و من رفتم یه ماه استراحت کردم و ماه بعد اقدام کردم باز بچه دار نشدم ،زنگ زدم وقت گرفتم که برم آی وی اف کنم چون دیگه خسته شده بودم ،هیچ پولی برام نمونده بود ،هرچی داشتم خرج دکتر کرده بودم ،اخرش از خواهرم قرض کردم که برم آی وی اف کنم همون ماه باردار شدم 😊

خدا بخواد همه چی میشه ،فقط صبور باش و تو انتخاب دکترت دقت کن ،من دو سال و خورده ای عمر و هزینه هام رفت به خاطر اینکه تو انتخاب دکتر دقت نکردم

چند روز بود منتظر بودم بیام اینا رو بهت بگم ،منم دوران سختی رو بر بچه دار شدن گذروندم ،الان هم دوران سختی به خاطر وسواسم می گذرونم ،برام دعا کن وسواسم خوب شه

منم لایق باشم برات دعا میکنم😘

سلام عزیزم خوبی ؟من نمی دونستم چه ساعت هایی تو نی نی سایت میشه پیام داد بر همین بهت درخواست دوستی دا ...

وسواست هم ایشالا خوب میشه دارو بخوری عالی میشه من خیلیا رو دیدم با دارو کنترل شده وسواسشون

بله حتی بیشتر از قبل😂فامیل ما بنده خدا یه لولشو خارج کرد البته بچه هم میخواست بدش نمیومد ولی چن بار ...

😂🥹ایشالا قسمت من

اره میشه

یکی از فامیلامون بارداری سومش خارج رحم بود جراحیش کردن یکی از لوله هاش و برداشتن. بعد یکسال با ی لوله باردار شد الان دخترش سه سالشه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز