سلام عزیزم خوبی ؟
من نمی دونستم چه ساعت هایی تو نی نی سایت میشه پیام داد بر همین بهت درخواست دوستی دادم
من با یه لوله باردار شدم
اول تو لوله راستم بارداری خارج از رحم داشتم که جراحی شدم و جنین سقط شد
بعدش دو سال و خرده ای اقدام کردم بچه دار نشدم ،هرچی دکتر میرفتم میگفتن اقدام کن میشی ،از شانس من تخمدان راستم هم فعال بود که لوله راستم به درد نمیخورد و تخمدان چپم ضعیف تر بود
تا اینکه رفتم پیش دکتر نصر که الان متاسفانه انگلستان هست و سالی یکی دوبار میاد ،بهم گفت لوله راستت که قبلاً خارج از رحم شدی عفونی شده و عفونت هاش داخل رحم و لوله چپت میریزه و نمی ذاره بچه دار شی ، اگه باردار هم بشی ،خارح از رحم میشه بازم بعد منو به یه دکتر معرفی کرد گفت برو لوله راستت ببنده ،بعد در عرض شش ماه از لوله چپت بچه دار میشی
خلاصه رفتم لوله راستم بستن و در حین عمل تشخیص دادن که لوله چپم هم انحراف داره 😑
لوله راستم بستن و رحم و لوله چپم شستن و من رفتم یه ماه استراحت کردم و ماه بعد اقدام کردم باز بچه دار نشدم ،زنگ زدم وقت گرفتم که برم آی وی اف کنم چون دیگه خسته شده بودم ،هیچ پولی برام نمونده بود ،هرچی داشتم خرج دکتر کرده بودم ،اخرش از خواهرم قرض کردم که برم آی وی اف کنم همون ماه باردار شدم 😊
خدا بخواد همه چی میشه ،فقط صبور باش و تو انتخاب دکترت دقت کن ،من دو سال و خورده ای عمر و هزینه هام رفت به خاطر اینکه تو انتخاب دکتر دقت نکردم
چند روز بود منتظر بودم بیام اینا رو بهت بگم ،منم دوران سختی رو بر بچه دار شدن گذروندم ،الان هم دوران سختی به خاطر وسواسم می گذرونم ،برام دعا کن وسواسم خوب شه
منم لایق باشم برات دعا میکنم😘