یه پسر نه ماهه دارم که خیلی تو خونه بی تابی میکنه چون همبازی ندا ره تا یه بچه ای رو میبینه ذوق میکنه همش بی تاب اینه که از خونه ببریمش بیرون .برا همین دودل شدم که دوباره نی نی دار شم کیا تجربه دوتا بچه پشت سرهم رو دارن راهنماییم کنن لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من دو تا دختر با فاصله سنی 21 ماه دارم دختر بزرگ منم عاشق همبازی و بچه کوچولو بود و هست ولی من خیلی سختی میکشم خونه هستم همیشه بیرون نمی تونم برم بیشتر مراسم ها چون همش باید مراقب بچه ها باشم و خوش نمیگذره برام نمیرم چون بچه هام خیلی شیطنت میکنن خرابکاری میکنن و من خجالت زده میشم ترجبح میدم نرم
اصلا این اشتباه رو نکن چون خودت نابود میشی باید حداقل فاصله یعنی چهارسال از زایمانتو لحاظ کنی تا بدنت ریکاوری بشه.این کار جز پوکی استخوان کم خونی فشار عصبی افزایش وزن دیسک کمر و هزاران بیماری دیگه هیچ سودی نداره
اصلا این کارو نکن . من هم مثل شما فکر می کردم دخترم تا یه بچه می دید ذوق می کرد . منم آوردم که بهتر شه ولی بد تر شد . پشیمون میشی بی برو برگرد . بخصوص جون خودت کلا از تو خالی میشی احساس پوچی می کنی و احتمال افسردگیت میره بالا . بزار کم کم بچت سه سالش بشه
انشالا یهویی یه چیزی بشه . همونی که دلت می خواد بشه