2777
2789
عنوان

اونایی دوتا بچه پشت س هم اوردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست

چون هر دو کوچولو هستن همش دعواشون میشه و کلا نمیتونی بینشون قضاوت کنی چون بزرگه میخواد بازی کنه و کوچیکه میاد بازیشو و اسباب بازیشو به خاطر کنجکاوی میاد دست میزنه و خراب میکنه دعوا میشه میمونم کدوم رو آروم کنم چون هر دو حق دارن 

ماشین هم که کلا سه تامون صندلی عقل هستیم تا برسیم مقصد امونم بریده شدخ وقتی خوابشون میاد جفتشون دوست دارن بغلت باشن هر دپش رو که همزمان نمیشه بغل کرد

شایدم وضع مالی شما خوب باشه بتونید صندلی کودک واسه ماشیننتون بگیرید نمیدونم بازم سر بغل گرفتن شما دعوا میشه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان باردارم و تصمیم دارم بعد از زایمانم اصلا پیشگیری نکنم تا دوباره باردار بشم

البته من مجبورم. چون ذخیره تخمدانم پایینه، نباید فرصت رو از دست بدم😔

هر کی پستم رو خوند، لطفا یه صلوات برام بفرسته که خدا حداقل دوتا بچه بهم بده😔

یه بُعدی رو بهت میگمو فقط یه کم تفکر کن

دوستم اولیش 7ساله اس

دومی الان یکماهشه

یکهفته بخاطره زردیه بچش بیمارستان بودن

اولی طفلی دیونه شده بود چون براش سخت بود دوری از مادرش

حالا فکر کن

اولی یکی دوساله بود

طفلی چه زجری میکشید...

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اتفاقا برا اینم زایمان بدی داشتم دچار مسمومیت بارداری شدم فشارم زد بالا پلاکت خونم افت کرد پنج روز ب ...

منم مسمومیت بارداری داشتم هفده روز بعد زایمان مرخص شدم پنج روز آی سی یو بودم 

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
من الان باردارم و تصمیم دارم بعد از زایمانم اصلا پیشگیری نکنم تا دوباره باردار بشم البته من مجبو ...

با اجازه استارتر ببخشید میتونم بپرسم هزینه ازمایش ذخیره تخمدان چقدره یک جا پرسیدم گفت ۳۵۰ 

خدا چنان كن سر انجام كار تو خشنود باشي و ما رستگار ❤️❤️

منم پسرم یک سالشه خیلی تنهاست دوست داره با بچه ها بازی کنه خودم هم دوست دارم بیارم ولی نمیشه 4 بار سزارین شدم دیگه نميتونم

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

از دوستانی که در این شرایط هستن میشه بگن از چند سالگیشون وضع یکم بهتر میشه الان دختر بزرگم 3 سالشه و کوچولو یکسال و پنج ماهشه

چون واقعا دارم روزها رو میشمرم که یکم بزرگ بشن تا من راحتتر بشم

با اجازه استارتر ببخشید میتونم بپرسم هزینه ازمایش ذخیره تخمدان چقدره یک جا پرسیدم گفت ۳۵۰ 

هزینه اش زیاده نسبتا

ولی خب من چون با آزمایش های دیگه انجام دادم نمیدونم خودش به تنهایی چقدر میشه

ولی بعید میدونم ۳۵۰ باشه، کمتره

آزمایشی هم هست که باید جای معتبر انجام داد تا بشه به نتیجه اش اعتماد کرد

از دوستانی که در این شرایط هستن میشه بگن از چند سالگیشون وضع یکم بهتر میشه الان دختر بزرگم 3 سالشه و ...

وای یعنی هنوز اوضاعت بهتر نشده من پسر بزرگم ۲۰ ماهشه فکرکردم ۳ سالش بشه اوضاع خوب میشه نسبتا الان دارم رسما دیونه میشم

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین