2777
2789
عنوان

دمدمی یا بیکار نبودن

152 بازدید | 16 پست

سلام.راستش دلم خیلی‌پره .نمیتونم ب مامانم بگم.مبادا سرزنشم کنه.نامزدم ولی اخلاقش دمدمیه.زیاد محلم نمیده.زنگ‌میزنم ج نمیده.اصلا.میگه دیدم ولی برنداشتم چون بیکاد نیستم.😭😖

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد زیاد زنگ میزنی؟ مرد رو همیشه تشنه بزارید اصلا دیگه زنگ نزن بزار دلش تنگ بشه خودش زنگ بزنه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

راستش شغلش داروسازیه.تو داروخونس همش.عاشق کارشه تا من ی بار هم رک گف ک قهر کردم ولی گف ب فرصت نیاز دارم کمکم کن.منم گفتم اگه اینجوره دیگه نمیتونم باهات باشم.میگه ن  .من بدون تو نمیتونم.این هفته ۵ بار زنگ زد

صحبت.کردیم.تلفنی.چت کردیم.حس‌میکنم دمدمی مزاجه.نمیدونم چشه

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

تو ی شهر نیستیم از هم خیلی دوریم.ولی هر چند شب چت میکنیم تا ۲ شب مثلا.ولی در طول روز خودمو بکشم اصلا.ولی این هفته خیلی خوب رفتار کرد.

چند دقیقه احوال پرسیدن تو روز وقت کسی رو نمیگیره، مهم اولویت هاست

میگه جون مردم مهمه.شغلم‌مقدسه.صبر کن درست میشم

میترسم اینجور بمونه.اخلاقش خیلی خوبه ولی همین بی محلی 

بی توجهی.کلافم میکنه