2777
2789
وینر کامپوزیت هر واحدش پارسال 450 نمیدونم الان چنده

درد داره چطوريه عكس فقط از دندونات ميگيري بزاري

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرش بد نیست؟من میخوام برم دانشگاه فک میکنم ی جوریه!!تابستون قراره ارتودنسی کنم ولی همش ب خاطر همین ...

واسه منم مهم بود ولی اصلااا مشخص نیست تازه بعضیا که نمیدونن وقتی میگم بهشون تازه دقت میکنن میبینن...همیشه کشای طوسی میزارم رنگای دیگه ضایعس زشته😁اگ ارتودنسی کنی خیلی تغییر میکنی حتما برو 

کامپوزیت با لمینت فرق داره

کامپوزیت من دونه ای ۶۰۰

۸ تا دندون بالا 

برام دونه ای ۵۰۰ حساب کرد

لمینت تو ازمایشگاه اماده میشه و رو دندون میزارن

دندونایه منم کج بود همش تراش خورد

رنگشم خودم انتخاب کردم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
کامپوزیت با لمینت فرق داره کامپوزیت من دونه ای ۶۰۰ ۸ تا دندون بالا  برام دونه ای ۵۰۰ حساب کر ...

تو رو خدا عكس دندونات ميزاري 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
واسه منم مهم بود ولی اصلااا مشخص نیست تازه بعضیا که نمیدونن وقتی میگم بهشون تازه دقت میکنن میبینن... ...

اره فک بالام یکم جلوتره ..غیر اون دندونامم خرگوشیه ازشون متنفرم  

چطوری مشخص نیست؟!قشنگ سیما دیده میشه که مگه نه؟؟  

درد داره چطوريه عكس فقط از دندونات ميگيري بزاري

نه بی حسی میزنن بعدش که بی حسیش بره یکم درد داری که مسکن بخوری خوب میشی الان آپلود میکنم

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست
اين كلمپوزيت درد داره

بی حس میکنه ولی موقع تراش یکم

قابل تحمله

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤