2777
2789
ماله من انحراف فکه یه کوچولو فک پایینم جلو ...۴.۲۰۰ شد

فک پایین جلو باشه با ارتودنسی بدون جراحی درست میشه؟

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حس میکنه ولی موقع تراش یکم قابل تحمله

از همين امپولش ميترسم الان يه دندونم روكش ميخواد ميترسم كلا خيلي ترسوم

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
بخدااااا منم بیکار بودم اخه😑

نگووقتی بازمیکنی نازمیشی خوشگل میشی همرویادت میره

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
كامل رفته عقب؟يعني فكم درس ميشه؟

تازه ۷ ماهه ...۶ماه اول فقط همون براکتا و کشاش گذاشت هم دندونام عادت کنه هم اگر یکم صاف نیست صاف شه...۱ماهم هست از دندون اخر بالا به دندون جلوی پایینم کش گذاشته ۱ماهه یه کوچولو رفته عقب ...ولییی دکتره گفت اگر یکم دیگه فکت جلو بود حتما باید جراحی فک میکردی توام برو دکتر شاید بگه جراحی

از همين امپولش ميترسم الان يه دندونم روكش ميخواد ميترسم كلا خيلي ترسوم

اصلا نمیفهمی

چیزی نیست

من ۱۲ تا هم دندون پر کردم

نزدیک ۳۰ تا امپول

😉😉😉😉

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فک پایین جلو باشه با ارتودنسی بدون جراحی درست میشه؟

بستگی داره خیلیارو من تو مطب دیدم فکشون در ظاهر به نظر ما جلو نیست ولی دکتر گفته برید جراحی واس منم گفت حتی یه ذره دگ جلوتر بود باید جراحی میکردی شانس اوردی

تازه ۷ ماهه ...۶ماه اول فقط همون براکتا و کشاش گذاشت هم دندونام عادت کنه هم اگر یکم صاف نیست صاف شه. ...

من كل لثه هامو عمل كردم الان احساس ميكنم دندونام اومده جلو ميگم برم سيم بزارم بره عقب از اينور ميترسم دندونام بيوفته 

اره فک بالام یکم جلوتره ..غیر اون دندونامم خرگوشیه ازشون متنفرم     چطوری مشخص نیست؟!قشنگ ...

نمیدونم والا ب من میگن دقت کنی معلومه ولی رنگ کشاش صورتیو...میزارن خیلی تابلوعه