2777
2789
چقد کم .من دندون کشیدم اخه 

ینی دندونای نیشم داغون بودا ،دکترم محشره کارش ،همه تعجب میکردن گفتم یه سال

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دکترتو میشه بگی؟ بعده اون یسال دستگاه گذاشتی؟ منم فقط ی نیشم جلو بود همین

دکتر علی شافی تو بابله ،فقط برا فک بالا قالب گذاشتم اونم برا یه ماه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ای وای چراااااا

نمدونم بخدا

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
مگه فیکس نذاشتی؟ قالب نداد؟

چرا 

یكسال هم گذاشتم 

بعدش كه برداشتم برگشت سرجاش دندونم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
دکتر علی شافی تو بابله ،فقط برا فک بالا قالب گذاشتم اونم برا یه ماه

چقد عالی منم الان یساله گذاشتم دندونام کامل صاف شده فقط مونده فاصله هامو پرکنه؟ دندونت ازبین نرف؟ روزی چن بار مسواک میزدی

وا برو چش دکتدتو در بیار چرا باید اینجوری شه اخه

دندون خیلی به جابجائی حساسه 

سریع برمیگرده 

حواست باشه 

اره میدونم ولی برگرده ک چ فایده با اینهمه زحمت خودمو میکشم ینی😓

خیلی سخته 

مخصوصا اولا ك درددد داری 

حالا همه دردشو ب جون خریدیم.مال شما چن وقت موند؟

یه سال 

من ی فك بودم 

ی دندونم كجه فقط!

اسكولم بخدا

از همون اول باید همون ی دندونو تراش میدادم

چ خوب ک برات انجام داد اخه من ی نیشم فقط جلو بود قبول نکردن الان میگم کاش اصرار میکردم😕

عزیزم ارتودنسیتون تموم شد؟ دندون نیشتون الان پایین اومده‌؟ راضی هستین؟ 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
من زیبایی رفتم دیگه اورتودنسی مناسبم نبود خیلی راضیم 😊

عزیزم منم 20سالمه،حس میکنم دیگه دیره برای ارتودنسی،دودلم واسه کامپوزیت،فقط 4تا دندون جلوی فک بالام مشکل داره،به نظرت میشه کج بودن کم این 4تا با کامپوزیت درمان شه؟

من نه آنم که زبونی کشم از چرخِ فلک🌺🍃