2777
2789
عنوان

اخه کی به من میگه مادر بخدا دیگه موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 42 پست

ميفهمم شرايطتو، من خودم جدا شدم البته توي عقد، ولي هيچوقت رفتار خونواده مثل زمان دختري نميشه، ميدونم حالت بده و احتياج داري حتي يكي با سكوت كامل بشينه كنارت، ولي يكم سعي كن نشنوي حرفاي بقيه رو، مادرت هر چي باشه سنش بالاتر از توه، تحمل كمتري داره و حرف و حديث اطرافيان خيلي براش اهميت داره، زياد جلوش ظاهر نشو كه حرفاشو بشنوي، من خودم مادرم خيلي هوامو داشت يعني سعي ميكرد، ولي با كوچكترين حرفش انگار يكي خنجر ميزد به جونم، الان حدود ٤ سال ميگذره و تازه شايد ي سري حرفارو بدون ملاحظه من بزنه مثلا اينكه سر طلاقت من خيلي غصه خوردم، منم سعي ميكنم سكوت كنم و نشون ندم به هم ريختم ولي بعد توي خلوت خودم داغون ميشم. متاسفانه اين شرايط افتضاح ماست، فقط به خدا توكل كن، ازش بخواه بهت ارامش بده، نميدونم مادرت چه شخصيتي داره ولي من فكر ميكنم توي همچين شرايطي هر صحبتي راجب اين موضوع فقط دلخوري و سو تفاهم پيش بياره پس مدارا كردن و سكوت بهتر ه. 

😢😢😢😢از همین رفتارا واینکه پشتیبانی نیس اکثرا موندیم میسوزیم ومیسازیم

بخدا من نتونستم شوهرم شکاکی داشت بیش از حد بیش از حدهااا

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مامانم گفت من با تو عمرن با تو به دادگاها بیام 

من دادگاه  نرفتم  وکیل گرفتن.  یه قرونم نگرفتن ازشون از مهر.   گفتن ما آبرو داریم.  نمیدونی روزی ک  رفتیم پزشک قانونی برای معاینه  چقدر  گریه کردم از  حرفاشون.    نمیدونم کی بدبختیام تموم میشه

ميفهمم شرايطتو، من خودم جدا شدم البته توي عقد، ولي هيچوقت رفتار خونواده مثل زمان دختري نميشه، ميدونم ...

اخه مامانم همش داره زخم زبون میزنه و میگه شدهرت خوبه

من دادگاه  نرفتم  وکیل گرفتن.  یه قرونم نگرفتن ازشون از مهر. &nb ...

چرا گریه کردی پزشک قانونی همه باید برن دا

فقط مواظب باش  از  چاله نیافتی چاه. باز میدونی هنوز جایی داری.  خونه پدرت الان. ...

نه نمیخوام شوهر کنم . خیالت راحت چشامو وا کردم که گند نزنم با یه ازدواج اشتباه. 😘

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
چرا گریه کردی پزشک قانونی همه باید برن دا

دوشیزه  بودم برای گواهی دادگاه.  نمیدونی چ تیکه هایی خانوادم  انداختن    فقط با گریه نشسته بودم با گریه رفتم تو  با گریه معاینم کردن.      خدا از باعث و بانیش نگذره

درکت میکنم من مادرمو سر همین جدا شدن به اجبار همسرم از دست دادم

هر چقدرم بد باشه مادرته و ناراحته جدایی تو هست 

زیاد فکر نکن خودتو بزن به بیخیالی من هروقت زیاد فکر کنم فقط خودم داغون میشم😔

دوشیزه  بودم برای گواهی دادگاه.  نمیدونی چ تیکه هایی خانوادم  انداختن &n ...

اشکال نداره میگن دا

اخه مامانم همش داره زخم زبون میزنه و میگه شدهرت خوبه

ميدونم، ميگن هميشه، چون بالاخره مال ي نسل قبل هستن، توي گوششون خونده شده زن بايد بسوزه و بسازه، تو نشنو، كنار بيا، ي مدت عكس العمل نشون ندي ديگه نميگن