2777
2789
عنوان

کی حوصله ی دردودل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست
وا خوب خواهرت خودش صلاح دیده اونو انتخاب کنه شوهرت به نظرم منطقی به موضوع نگاه نمیکنه .هرکی خ.استگار ...

خوب هم خواهر من و برادر شوهرم هر دو دانشجو بودن و قرار بود بعد اتمام دانشگاه رسما خواستگاری کنن ک تقریبا ی سال طول کشید.و چون خانوادم تو مرحله اول قبول کرده بودن ک منتظر بمونن ودقیقا زمانی ک برادر شوهرم خواستگاری کرد ی مورد بهتر براش پیش اومد اونام اصلا سعی نکردن محترمانه برادر شوهرمو رد کنن خیلی سریع تو همون روز اول خواستگاری ب همسرش جواب مثبت داد.حالا شوهرم میگه نباید مارو ی سال منتظر میذاشتین😟😟😟

من سر یه لج و لجبازی بابام با شوهرم دعواش شد. شوهرم قطع ارتباط کرد. من از پدرم خواهش کردم رفت پیشش ی ...

من بابا ندارم.مامانمم خیلی مغروره حتی سال نو برا عید مبارکی نیومد خونم چون شوهرم نرفته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلی غصه میخورم همه ی خواهرام با همن من تنها موندم.ن مهمونی میرم ن جایی.البته اگه مامانم کاری چیزی داشته باشه شوهرم میره برا کمک یا برا دکتر مامانم همیشه باهم میبریمش ولی مهمونی و مراسماتو نمیاد باهام

کسی همچین مشکلی داشته تو زندگیش

آره منم داشتم شوهرم اصلا با خوانواده من رابطه ی خوبی نداشت ولی اونقدر مخش رو خوردم الان دو هفته ای میشه دیگه میره خونه ی ما

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....
همسرتون غير منطقيه باهاش صحبت كنين موضعشو تغيير بده انتظار داستين مامانتون با اون ين و سال بياد عيد ...

راستش نه چون خودمم زیادی رو مامانم حساسم.ولی میگم باید مشکل از ی جا حل شه نمیدونم چطوری و از کجا .من خسته شدم از این وضع ولی خوب چون نمیشه همه چیو اینجا گفت من تا حدی ب شوهرمم حق دادم ک ناراحت باشه ازشون.فقط موندم این وسط هیچکاریم از دستم ساخته نیس

آره منم داشتم شوهرم اصلا با خوانواده من رابطه ی خوبی نداشت ولی اونقدر مخش رو خوردم الان دو هفته ای م ...

تورو خدا چیکار کردین ک رابطه شون خوب شد.شوهرم مثل ی پسر برا مامانم کار میکرد هر وقت میومد خونمون دست مامانمو میبوسید همیشه بهش افتخار مبکردم حالا این شده وضعیت من دارم دق میکنم

بالاخره باید تموم بشه با شوهرت صحبت کن وبگو گیریم فردا خدایی نکرده مادر شما فوت شد با چه رویی میاد خونه شما همین الان به این قضیه فکرکنه خودش تمام کدروتو کنار میزاره

بعد شما این وسط یکم خودت از طرف مادرت کادو میگرفتی برای سال نو بهش میدادی میگفتی مادرم دوست داشت خودش کادو رو بهت بده اما شما نیومدی خونه اونا داد بهم اوردم اینطوری اون نظرش نسبت به مادرت عوض میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
وای عزیزم حق داری غصه بخوری،شما تقریبا اونها رو سر کار گذاشتین فکر کنم خانواده ت مقصرن کاش همون اول ...

بله دقیقا همین اتفاق افتاده و وقتی ب مامانم گفتم زندگیم داره خراب میشه خانواده ش شوهرم ازتون دلخورن گفت زندگی خواهرت الان از زندگی تو برام مهمتره خیلی از این حرف دلم شکست میدونین من روز هفتم زایمانم بود ک این اتفاقا برام افتاده و کسی ذره ای برام دلسوزی نکرد.حالا از همه دلشکسته ام و از طرفیم نمیشه این وضعیت قبول کرد😢😢😢😢😢

بالاخره باید تموم بشه با شوهرت صحبت کن وبگو گیریم فردا خدایی نکرده مادر شما فوت شد با چه رویی میاد خ ...

اینم گفتم .حتی خودش بهم گفت من از روی بابات تو اون دنیا شرمنده میشم ولی دست خودم نیس دلم باهاشون صاف نمیشه