2777
2789
عنوان

کی حوصله ی دردودل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست
اینم گفتم .حتی خودش بهم گفت من از روی بابات تو اون دنیا شرمنده میشم ولی دست خودم نیس دلم باهاشون صاف ...

بهش بگو تو بیا 

به مادر اینا هم بگو وقتی رفتید با هم رفتار خوبی نشون بدن

همون کادو که گفتم خیلی خوبه جواب میده امتحان کن

یا به مادرت بکو بیاید باهم صحبت کنید تا تموم شه دنیا ارزش نداره به خاطر این موضوعات جدایی باشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو تو بیا  به مادر اینا هم بگو وقتی رفتید با هم رفتار خوبی نشون بدن همون کادو که گفتم خی ...

عزیزم چن بار باهم بیرون رفتیم مثلا همین سیزده امسال.ولی مامانم خودشو کنار میکشه فقط در حد ی سلام علیک دیگه باهاش حرف نمیزنه منم روم نمیشه ک بگم مامان جان یکم باهاش حرف بزن یا سوالی چیزی بپرس تا سر صحبت باز شه.چ میدونم هیچکس همکاری نمیکنه

تورو خدا چیکار کردین ک رابطه شون خوب شد.شوهرم مثل ی پسر برا مامانم کار میکرد هر وقت میومد خونمون دست ...

هیچی قهر کردم رفتم خونه ی مامان اینا بعد چنز تا شرط گذاشتم اینم یکی از اونا بود که قبول کرد

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....
عزیزم چن بار باهم بیرون رفتیم مثلا همین سیزده امسال.ولی مامانم خودشو کنار میکشه فقط در حد ی سلام علی ...

اینم بگم شوهرم وارکوسیل داشت عمل کرد بعد از عمل مامانم اومد باهاش حرف زد

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....

عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کتی کارت 

دارم 

تو یکی از تاپیکا دیدم نوشتید خون ریزی رحم دارید منم مشکل شما رو دارم ازتون راهنمایی و کمک میخوام

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟