2777
2789

سلام خوشگلا, کیا ب عشقشون رسیدن و خوشبختن؟کیا نرسیدن و خوشبختن ,بیایین از لحظات شیرین و تلخ عشق صحبت کنیم

بگذار بگذرد روزهایی که روز مانیست روزگاری روز ما هم می رسد.... 

😳

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رسيدم و خوش بختم. حتي تو اوج و دعوا و دلخوري هم خدارو شكر ميكنم واسه داشتنتش اميدوارم همه ب عشقشو ...

عشقتون پایدار. ..برای ما هم دعا کنید❤️😢

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

به سینه ام فشردمش

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من بهش نرسیدم ولی فک نکنم عشق بود اخه خیلی توی اون مدت که باهاش بودم اذیت شدم روزای خوبم داشتم ولی روزای بدم خیلی داشتم باهاش الان خداروشکر میکنم بهش نرسیدم😐

الان یه نفرو دوست دارم که توی امضام نوشتم ولی مطمعنم بهش نمیرسم

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

من خدا رو شکر رسیدم وخوشبختم حتی تو بدترین لحظات زندگیم تو این 10ساله بابت داشتنش خداروشاکرم.ما دانشجوبودیم  واز هم دور بودیموبعدعقد اولین بار بعد یک هفته که خونمون بود وقتی که میخواست بره وداشت خدافظی می کرد قلبم داشت تیکه تیکه میشدمهمونم داشتیم زیاد.یکدفعه من بلند زار زدم زیر گریه واون دست منو گرفت برد تو اتاق ودروبست وانقدر بوسم کرد وتو گوشم بهم قول داد کمتر از دو هفته دیگه برگرده(برای دفاعش میرفت دانشگاه)چنددقیقه دلداریم داد وبعد به مهمونا ملحق شدیم.چقدر جدایی سخت بود بخدا

خدایا خیلی دلم گرفته... 

من به عشقم نرسیدم و توی مدت جدایی اونقدر گریه کردم وغصه خوردم که لاغر شده بودم ینی تپل بودم و خیلی قابل مشاهده بود لاغر شدنم ...موقع امتحانات بودم و من امتحان جامعه شناسی داشتم و هیچی نخوانده بودم و ورقه سفید دادم اما تموم دبیر ها ماجرای عاشقی منو میدونستن و اون دبیر هم منو دوست داشت خانوم بود بهم ده داد تا مردود نشم ...اگه دوست داشتین داستان خودمو امشب براتون بنویسم فقط از اینجا بهش میگم که دوستش دارم و دلم تنگه بغض خاصی دارم اون بعد هفت سال هنوز ازدواج نکرده و معتاد شده متاسفانه اما من عاشقشم😢😢😔😔

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
من به عشقم نرسیدم و توی مدت جدایی اونقدر گریه کردم وغصه خوردم که لاغر شده بودم ینی تپل بودم و خیلی ق ...

اخی عزیزم انشالا غصه هات تموم بشه, حتما داستانتو بذار مشتاقیم

بگذار بگذرد روزهایی که روز مانیست روزگاری روز ما هم می رسد....