2821
2789
عنوان

تردید دارم که به دلم نشسته یا نه

239 بازدید | 23 پست

با آغا پسری در مال اشنایی ام. زیادی شاید حساس ام و شاید وسواس فکری دارم. شاید ایرادی که میگیرم، یه ویژگی مشترک بین اقایون باشه که من ندونم و ایراد محسوب اش کنم. بوی عطرش رو دوست دارم ولی به بوی طبیعی بدنش عادت نکردم. بوی لباسش، مخصوصا یقه. بوی مردها چجوریه؟ یا اینکه لاغره رو خیلی دوست ندارم. اخلاقش و.. خوبه ولی حس میکنم از نظر ظاهذی باید 100 درصد به دلم بشینه😐 که خب نمیشه. باید بدم برام بسازن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مثلا راه رفتنش. یا گوش هاش.. من خودم گوشم کوچیکه. ولی خب اون یه پسره و طبیعیه که گوشش از من بزرگتر باشه. خیلی حساس شدم روی ظاهر🙁 یجورایی انگار هیچ پسری به دلم نمیشینه.این رفتارم درست نیست. انگار ذرهبین گرفتم دستم و از قصد دنبال ایراد میگردم. حتی ایراد های کوچک. واشه همین فکر میکنم نکنه ازش خوشم نیومده به خاطر راه رفتنش، گوش اش و.. میشه بگین ایا واقعاً ظاهر عادی میشه برامون بعد ازدواج؟ یا اگه چیزی از ظاهرش روی مخمون باشه بعد ازدواج هم همچنان روی مخمون میمونه؟ لطفا جواب بدین

هیچ کس صد درصد عالی نیس .. بوی بدنش چطوره مگه؟

عادیه. شنیدی میگن بوی هر خانواده باهم فرق داره؟ شاید چون بوی خانواده خودم نبس برای هنوز جا نیوفتاده. ولی اصلا حال بهم زن نیس. خیلی توی کلیپ ها میبیتم میگن باید لوی تنش به دلت بشینه و.. واسه همین رفته روی مخم که آرهههههه حتما باید این مورد تیک بخوره وگرنه به دلم ننشسته😑 هرچیزی بشنوم از ذهنم بیرون نمیره واسه همینه

عادیه. شنیدی میگن بوی هر خانواده باهم فرق داره؟ شاید چون بوی خانواده خودم نبس برای هنوز جا نیوفتاده. ...

چقدررررررررررررررررررررررررر سخت گیر

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

بابا این مشاور های ازدواج میگن😑 واسه همین منم حساس شدم.

عزیزم این چیزا خیلی دیگه رمانتیک بازیه و چیزای مهم تر از اینا ام هس در ضمن مشاور نمیاد در مورد بوی بدن حرف بزنه

سایت پر شده از ادم مخبر و خبرچین ک وقتی ی چیزی مخالف خودشون میبینن گزارش میزنن .. امیدوارم منقرض شید

عزیزم این چیزا خیلی دیگه رمانتیک بازیه و چیزای مهم تر از اینا ام هس در ضمن مشاور نمیاد در مورد بوی ب ...

خب من کنارش آرومم. اخلاقش خوبه. حس خوبی ازش میگبرم.حس میکنم با کارهام دارم لگد بختم میزنم😂🤦🏻♀️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز