2777
2789
عنوان

دعوای دوستم با شوهرش خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 71 پست

نمونه زنان علیه زنان رو دراین تاپیک دیدم واقعا😐

یعنی چی؟ حتی اگر اشپزی هم نکنه وقتی توجمع حالش بد شده شوهرش حق نداشته تو اون وصعیت وجلوی بقیه غر بزنه بعدا میرفتن خونه هرچی میخواست دعوا میکرد چقدر بی ملاحظه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نباش مشکل که شما نبودی 

زن و شوهر باید حرفا و مشکلاتشونو تو خلوت و تنهایی بزنن نه تو جمع و مهمونی

شوهر ایشونم مشکل داشت باید تو خونه با همسرش مطرح میکرد نه اون حالت جسمی ایشون و تو مهمونی

ب هر حال شما که مقصر نیستی گلم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
یه جوریم میگم شاید اگه دیشب خونه ما نمیومدن اینجوری نمیشد

اونا با هم مشکل دارن به شما چه تازه بی ملاحظه هم بودن که تولد شما رو خراب کردن من جای این دوستت بودم الان شرمنده بودم باهاش قطع رابطه کن

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
به نظرتون به شوهرم بگم به شوهرش زنگ بزنه بگه یه جوری از دل زنه در بیاره

نه بابا چیکار داری. خودشون خوب میشن

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

نه بابا اصلن نگران نباش زن و شوهری که سر یه موضوع کوچیک جلو همه بحث میکنن مطمین بتش ناراحتی های دیگه ای از هم دارند شماکه نمیدونستی اینجگوری میشه انشالله خدا مشکلاتشونو برطرف کنه البته شوهره راست گفته غذای فست فود فقط وفقط مرض و بیماریه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

ای بابا اینا هم تا خونه ننه باباشونن عشق فست فود و غذای بیرونن لب به غذای مامان جونشون نمیزنن تا زن میگیرن غذای بیرون اه میشه انگار اشپز استخدام میکنن  با این درگیری های روزمره و گرونی والا غذا درست کردن دیگه به صرفه نیست نه از لحاظ مالی نه معنوی

دخترم تمام زندگی من
یه جوریم میگم شاید اگه دیشب خونه ما نمیومدن اینجوری نمیشد

نه بابا اونوقت توخونه خودش اینجوری میشد بازم دعواشون میشد.شایدم بخاطر اینکه قراربوده بیاد مهمونی از صبح هیچی نخورده یه دفعه غش کرده🤣🤣🤣🤣