2821
2789
عنوان

بیاید بگید من حساسم یانه

139 بازدید | 10 پست

یکی از خواهرشوهرام در روز حداقل یکی دوبار با شوهرم تلفنی در ارتباطن.هرشبم خونه مادرشه زنگ میزنن شوهرمم بره.هر چی بشه هر خبری بشه شوهرم اولین نفر به اون زنگ میزنه.تاحالا چندبار واکنش نشون دادم شوهرم گارد میگیره میگه فلانی چه بدی برات داشته

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حساس نیستی عزیزم حق داری

منم خواهرشوهرم چندماه دهنمو سرویس کرد با کاراش

رفتیم مشاوره حلش کردیم

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

حساس نیستی عزیزم حق داری منم خواهرشوهرم چندماه دهنمو سرویس کرد با کاراشرفتیم مشاوره حلش کردیم

الان ده ساله شوهرم همینه..من ندیدم مردی بعد ازدواج تا این حد صمیمی بمونه با خواهرش

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

الان ده ساله شوهرم همینه..من ندیدم مردی بعد ازدواج تا این حد صمیمی بمونه با خواهرش

اه اه رو مخ

میفهمم

به خواهرش خدماتم میده؟

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

اه اه رو مخ میفهمم به خواهرش خدماتم میده؟

متقابل به هم..خواهرشوهرم ادم بدی نیست بچمم دوس دارم.ولی باز بااین حد صمیمیت نمیتونم کنار بیام

متقابل به هم..خواهرشوهرم ادم بدی نیست بچمم دوس دارم.ولی باز بااین حد صمیمیت نمیتونم کنار بیام

باز خوبه متقابله

خواهرشوهر من میدوشید رسما

ولی بازم حق کاملا با توئه

باز خوبه متقابلهخواهرشوهر من میدوشید رسما ولی بازم حق کاملا با توئه

مرسی عزیزم..کافیه یه خبری چیزی بشه شوهرم دوس داره سریع زنگ بزنه به اون

مرسی عزیزم..کافیه یه خبری چیزی بشه شوهرم دوس داره سریع زنگ بزنه به اون

صمیمیت بینتون چقدره؟؟

صمیمیت بینتون چقدره؟؟

بین من وشوهرم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز