2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست
خانم شما خودتون آدم با کمالاتی هستین، هنسرتون هم همینطوور خدا حفظش کنه.  من اگه بحثم شد تا تلو ...

ما هم دعوا داشتیم باهم

بلاخره بحث تو هر خونه ای هست. یه بارم من یه ظرف شکوندم😕 ولی دقت که میکنم میبینم شوهرم اسیر محبته. و چقدر زمان از دست دادم 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خودم امتحان کردم بخدا فقط کافیه تو تلفن یا تو خونه یه کم محبت کنم کلمات خوب به کار ببرم ...

منم همینجورم اگه میگم محبت کنید لجبتزی نکنید فقط واسه اینکه خودم از همین راه تونستم زندگیمو حفظ کنم شوهر من سمت خیانت نرفت اما همه ی وقتشو کنار دوستاش وخانواده اش میگذروند اما از وقتی رفتارهای خودمو اصلاح کردم تمام تایم بیکاریشو کنار خودمه و اونم متقابلا بهم بیشتر توجه میکنه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
یه چیزم برام سواله همیشه چطوری راضی میشن بعضیا که شوهرشون فیلم سوپر ببینه بعد بیاد باهاشون بخوابه؟ ...

تا حالا از این زاویه ب قضیه نگاه نکرده بودم، کلا همیشه ی علت وجود نداره واسه اتفاقات، شاید طرف خودش هم دوست داره، شاید ب خاطر عذاب وجدانی ک داره، اعتماد ب نفسش کم شده میگه من ک نمیتونم راضیش کنم بزار راحت باشه، ی آشنایی داشتیم ازدواج کرده بود خانمش هم پرستار بود ولی حدا شده بودن چون خامش میگفت فیلم بزار هر کاری اونا کردن ما هم بکنیم. در کل بد نیست ب نظر من، البته حد اعتدال رعایت بشه و نشه یکی از الزامات رابطه

تا حالا از این زاویه ب قضیه نگاه نکرده بودم، کلا همیشه ی علت وجود نداره واسه اتفاقات، شاید طرف خودش ...

😨😨😨😨 اصلا درک نمیکنم

یکی دیگه رو ببینی بعد بیای با همسرت عاشقانه رفتار کنی؟ چطور ممکنه اخه

ینی هرطور حساب کنی تاثیر میذاره تو میزان عشق و علاقه ادم

بلاخره یه جایی از گوشه ذهن ادم و میگیره

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
هی باشه جواب ندید مرد جماعت همینه خودش نمی دونه چی می خواد از این زندگی

بزارید اینجوری بگم ک من خودم اصلا دروغ نمیگم حتی اگه ب ضررم باشه چون اصلا دروغگوی خوبی نیستم و از کلاس گذاشتن و فخر فروشی نتنفرم. ولی ی مدتی با یکی بودم هم خیلی دروغ میگفت هم خیلی کلاس میزاشت و چسی میومد ولی باهاش میموندم تا آخرش اگه شرایط اجازه میداد.

حوصلش ک سر میرفت آرایش میکرد از خودش عکس میفرستاد، هر روز خودش زنگ میزد کی بیام خونه، من میگفتم بریم پارک مثلا، میگفت نه فقط خونه، خونه هم ک میومد انگار قحطی زده ها، انگار اون مرد بود، نمیدونم فیک بود یا واقعی ولی اعتماد ب نفسش خوب بود نمیگفت چراغ رو خاموش کن، همش هم ارتباط چشمی داشت و از خجالت چشمامش رو نمیبست، بهت این حس رو منتقل میکرد ک میخوادتو از با تو بودن لذت میبره. اینقدر خانوما شرم و حیا دارن بعضی وقت ها ک مرده فکر میکنه خودش خوب نیست، نمیدونه اگه زنه ساکته یا اکتیو نیست از روی حیا هست نه اینکه دوست نداره و براش عذاب آوره. مرده چند بار ببینه خانومش ساکت و بی تحرکه فکر میکنه حتما من خوب نیستم، لامصب اینقدر آموزش ندیدم فکر میکنیم اونی ک تو فیلم ها هست درسته و میخواییم اونجوری بشیم. خداییشم بنده خدا هم همونجوری بود و این موضوع بقیه معایبش رو پوشش میداد. 

😨😨😨😨 اصلا درک نمیکنم یکی دیگه رو ببینی بعد بیای با همسرت عاشقانه رفتار کنی؟ چطور ممکنه اخه ینی ...

وقتی روابط سرد بشه ب ی عامل سوم نیاز داره واسه گرم کردن روابط، بعضیا ساده ترین راهو میرن

من تا حالا 3 تا از کاربریام حذف شده ب ناحق، این یکی حذف نشه.پستارو  پاک نمیشه کرد دیگه؟ استارتر ...

چرا الان پاک کن دیگه ممنون از توضیحات

اتفاقا خیلی هم مفید بود

دنیا اونقدرها جدی نیست   
خیانت خیلی بده از کجا بفهمیم بهمون خیانت میشه؟

معمولا اوایل خیانت ب خاطر عذاب وجدانی ک دارن ی مقدار مهربون تر میشن مردا. ولی رفته رفته دورتر میشین، همش سرش تو گوشیه، دوش گرفتنای بی موقع، ب خودش بیشتر میرسه و.... 

معمولا اوایل خیانت ب خاطر عذاب وجدانی ک دارن ی مقدار مهربون تر میشن مردا. ولی رفته رفته دورتر میشین، ...

اتفاقا  اگه جوگیر نشن بعضی ها و گزارش نزنن  این بحث ها می تونه مفید باشه 

من نمی دونم چرا انقدر همه چی رو پیچیده می کنن همه به هر حال چیزی رو که بدونی بهتره تا سربسته تو جهالت بمونی

دنیا اونقدرها جدی نیست