2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست

نه پ انتظاردارین بیاد بگه من خانومم همه چی تمومه ولی میخوام بایکی دیگه هم باشم!!!!!؟معلومه ازاین چرت وپرتا سروهم میکنن دیگه

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
نه پ انتظاردارین بیاد بگه من خانومم همه چی تمومه ولی میخوام بایکی دیگه هم باشم!!!!!؟معلومه ازاین چرت ...

اخه ندیده بودم همچین چیزی خیلی تعجب کردم😐

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نتیجه میگیریم مرده از اساس مشکل داشته،  و اینکه دنبال رابطه و اینا نبوده اشتباه محضه،   ...

بیچاره زنش😢

مطمینم حالا زنش از سردی شوهرش دلشکسته است

حالا این مرده گفته بوده یه بچه یه ساله هم داره و میگفت مشاور هم رفته و با زنش حرف هم زده اما زنش رف ...

اره تقصیر زناهم هست، زیاااد

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
وای چقدر بیشتر خانمها تعصبی حرف میزنن، نمیخوان قبول کنن ک خودشون هم ی سهمی دارن توی سرد شدن زندگی😐

بی تقصیر که نمیتونع باشه ادم ولی بعضی از مردها هم تنوع طلب هستن و دنبال فرصتن

بی تقصیر که نمیتونع باشه ادم ولی بعضی از مردها هم تنوع طلب هستن و دنبال فرصتن

بعله صحبت شما حقه، اما بیشتر کامنت هایی ک خوندم ،خانمها خودشون رو مظلوم و بی گناه میدیدن و آقایاون رو 100 درصد گناهکار. 

خب تو وضعیتی ک کسی سمت ازدواج نمیره طرف اومده با هزارتا قرض و قوله عروسی گرفته، مریض ک نیست بره با یکی دیگه، اگه میخواست بره دنبال عیاشی ک زن نمیگرفت اصلا. 

وای چقدر بیشتر خانمها تعصبی حرف میزنن، نمیخوان قبول کنن ک خودشون هم ی سهمی دارن توی سرد شدن زندگی😐

ببين عزيزم من خودم با شوهرم خيلي رابطم خوب بود از همه نظر .

شوهرم ميومد خونه سرش تو گوشيش بود

هكش كردم ديدم داره با يكي چت ميكنه ميگه باهم ناسازگازي داريم و دارم طلاق ميگيرم  وزنم گذاشته رفته و... من براش همون موقع ميوه پوست كنده بودم هي ميگفتم بيا بخور نميومد

منم جلو خودش يهو قاط زدم و زنگيدم ب دختره با گوشيم، گفتم شما با شوهر من چيكار داري؟! دختره فعميد ك شوهرم دروغ گفته همه چيو بهش 

نمونه اش خواهر من هی میگه شوهرم باهام سرده وخوشبخت نیستم ولی منی که دارم ازبیرون به زمدگیش نگاه میکنم میبینم خودش مقصره هرچیم میگم اینکاروبکن اونکاروبکن یه گوشش دره یکیش🥅

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

به نظر من مردی که این همه تلاش می کنه تا مخ یه دختره و بزنه اگه نصف همین تلاش و برای به دست اوردن دل زنش می کرد زنش ک توجیه می کرد محبت زنش و گدایی می کرد 

این همه خیانت تو جامعه رواج پیدا نمی کرد

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببين عزيزم من خودم با شوهرم خيلي رابطم خوب بود از همه نظر . شوهرم ميومد خونه سرش تو گوشيش بود هكش ...

خخخخ ،خب یکی اینکه همه مثل هم نیستن، دوم اینکه مردها هیچی نمیگن، گله و شکایت نمیکنن از زندگی تا برسه ب ی جایی ک دیگه نمیتونن ادامه بدن، سوم اینکه با چی هکش کردی؟ واتس آپش رو آوردی بالا رو کامپیوتر یا رو گوشیش رَت نصب کردی؟ 

ببين عزيزم من خودم با شوهرم خيلي رابطم خوب بود از همه نظر . شوهرم ميومد خونه سرش تو گوشيش بود هكش ...

😨😨😨😨😨 عجب مارموزی هستن بعضی از مردا

خخخخ ،خب یکی اینکه همه مثل هم نیستن، دوم اینکه مردها هیچی نمیگن، گله و شکایت نمیکنن از زندگی تا برسه ...

اين ماجرا مال پارساله ، تلگرامشو برا خودم نصب كرده بودم

اما اينو بدون مردا دروغگوهاي ماهري هستن 

به نظر من مردی که این همه تلاش می کنه تا مخ یه دختره و بزنه اگه نصف همین تلاش و برای به دست اوردن دل ...

دیگه از ی جایی به بعد مهم نیست همسر تغییر بده بخودش، بره ورزش کنه یا آرایش کنه یا خوشداخلاق باشه و....  از ی جایی ب بعد دیگه قطع میشن مردا

پ ن:مراجعه شود ب فیلم زیر سقف دودی