2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست

حالا اینا به کنار من واقعا دیدم زن هایی که همش خونه مادرشون نمونش خواهر شوهر خودم 

با خودم میگم صبح تا شب خونه خالی  شوهرش مرد خوبیه که تا حالا فکر بد به سرش نزده

و جالب تر اینه که رابطشونم خوبه 

پس مرد بد اگه صبح تا شبم زنش خونه هم باشه میره تو یه سوراخ کوچه ای خودشو خالی می کنه ربطی به زنم نداره

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ ،خب یکی اینکه همه مثل هم نیستن، دوم اینکه مردها هیچی نمیگن، گله و شکایت نمیکنن از زندگی تا برسه ...

چرا یه مرد اومده قاطی بحث خانما؟

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
دیگه از ی جایی به بعد مهم نیست همسر تغییر بده بخودش، بره ورزش کنه یا آرایش کنه یا خوشداخلاق باشه و.. ...

دیدم زیر یه سقف دودی و والا  اونجا من تنها چیزی که بهش رسیدم این بود که به فکر خودم باشم نه شوهرم اتفاقا اون زن خودش و فراموش کرده بود کارگردان اون فیلم زن بود دوباره ببینید فیلم و

دنیا اونقدرها جدی نیست   
منم ديدم و فقط پست بودن شوهره رو متوجه شدم  

جالبه اون فیلم خیلی خیلی به ما زنها اگاهی می داد 

ولی مردای کوته فکر وقتی میبینن هر انچه از فیلم فهمیدن این بود که زنه باید زودتر از اینا موهاش و  رنگ می کرد

نه ته این فیلم اگاه کردن ما خانمها بود که هیچ شوهری به عیچ دلیلی نباید به تو ظلم کنه حتی اگه خق داشته باشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

من راجبه اون آقا نمیتونم قضاوت کنم اما چرا بعضی خانما در مورد آقایون جبهه گرفتن ومیگن مردا ذاتشون کثیفه؟ درصورتی که تعداد زنای خیانتکار هم کم نیست من با حرف استاتر‌کاملا موافقم سرد شدن زوجین و بی تفاوتی ومحبت نکردن باعث خیانت مرد میشه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
یارو 99 درصد حرفاش دروغ بوده فقط همون 1 درصدی که گفته بیا بامن دوست شو راست بوده.  تو و دوستت ...

باور کن اون یه درصدم راست نبوده جای دیگه راست بوده.همشون همینن دوستم مجرده میگفت با یه پسره دوست شدم هی حرف زدیم از اینور و انور و یه دوبار رفتیم بیرون میگفت اینم هی تریپ اینو برام برمیداشت که من برادرتم و باهم درد و دل میکنیم و از این گلواژه ها . بعدن میگفت تو تمامه عکساش یه دختری کنارش بوده میگفت منم فکر میکردم خاهری دخترخاله ای کسیشه . رفته بودن بیرون یه سری میگفت یهو منو کشید بغلش من عاشقتم من دوست دارم بعدم شروع کرده که آره واقعیتش من نگفتم متاهلم چن ساله ازدواج کردم ولی زنمو دوست ندارم حسی بهش ندارم تو رو خدا بیا با من باش من چن وقت دیگه جدا میشم دوستمک میگفت حالم داشت بهم میخورد از انقدر لجن بودنش . فکر میکنی واقعن زنه اون آدم میدونه این مردک اینکارو داره میکنه اینا بی پدر مادرن بی شرفن بی وجدانن وگرنه هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره

من خواهر زاده ی شوهرم از چهار ماهگی که باردار بود خونه مادرش رفت همش میکفت تنها نمیتونم بمونم خونه. زایمان هم که کرد تا الان که بچه اش دوماهه است با شوهرش خونه خواهر شوهرمه

خواهرشوهرمم پیش دخترش میخوابه برا کمک بچه اش😐😐😐 

خدایی این زن و شوهر چند ماهه باهم رابطه ندارن ینی؟😨😨😨😨😨 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
دیدم زیر یه سقف دودی و والا  اونجا من تنها چیزی که بهش رسیدم این بود که به فکر خودم باشم نه شوه ...

بد فهمیدین فیلم رو من خودم 3 بار دیدم. اگه همسرتون اومد خواستگاری شما تو شما ی جیزی دیده ولی خیلی وقت ها خانمها بعد ازدواج روح فردی خودشون رو میکشن، دیگه اون آدم قدیم نیستن، درگیر کار خونه میکنن خودشون رو، مرد دوست داره شریک زندگیش اکتیو باشه، این حس رو بهش نده ک بار زندگی فقط روی دوشخودش هست. اون تیکه یادتونه زنه میگفت میخوام برم عمل کنم وزنم بیاد پایین یا رفته بود آرایشگاه بعدش اومده بود خونه شوهره اصلا ندید و براش دیگه مهم نبود.  فقط ب حرمت اینکه زن خونه بود باهاش زندگی میکرد