2777
2789
عنوان

زمینه ی خیانت... بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 109 پست

واسه مخ زدن اگه اینو نگه ب نظرت چی بگه اینم دروغ میگه ک تو رو فقط برا حرف زدن میخوام تو این جنگل خیلی باید مواظب بود

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا  منم بهش گفتم زودی بلاکش میکردی گفت میخواستم ببینم همچین مردایی چه ترفندی برا خر کر ...

اخرشم به این نتیجه رسیدید که بله خیلی از زن ها زمینه خیانت رو بوجود میارن. نتیجه اخر از همه جالبتر بود

همین مرد اگه برعکسش بشه و زنش با یکی حرف بزنه ، زن و رسوا میکنه و عمرا اگه قبول کنه کم گذاشته برا زنش

بچه ها اهان اینم گفته بود که 

حتی زنم چند بار موقع دعوا گفته اصلا برو با یکی دوس شو مهم نیس برام

اینم از این جمله سواستفاده کرده بود

در حالی که زنه از رو عصبانیت گفته خب😢😢😢😠😠😠😠😠

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
مرد عوضی گفته بود بیا کنارم باش نمیذارم زنم بفهمه گفته بود چطور نمیذاری گفته بود مردا زرنگن تو این ...

ببین زنا با زبون درازی با بد شدن با خانوده شوهر با خرف زدن پشت سر مادرشوهر با سرد بودن با غر غر کردن الکی  نق زدن بیخود  اینا همش باعث‌سردی‌زندگی‌میشن اینجا که هرکی تاپیک میزنه من میبینم ۵۰ درصد مرده مقصر ۵۰ درصد زنه

اخرشم به این نتیجه رسیدید که بله خیلی از زن ها زمینه خیانت رو بوجود میارن. نتیجه اخر از همه جالبتر ب ...

من کار این مرد و که تایید نکردم

در حالت کلی گفتم که زمینه نسازیم در حد خودمون

حتی تو پست بعدی دوباره سوال کردم که دارم اشتباه میکنم 

مرد عوضی گفته بود بیا کنارم باش نمیذارم زنم بفهمه گفته بود چطور نمیذاری گفته بود مردا زرنگن تو این ...

پس نتیجه میگیریم مرده از اساس مشکل داشته،  و اینکه دنبال رابطه و اینا نبوده اشتباه محضه،  چون یواش یواش کار به اونجام میرسه

مرتیکه زن بدبختو با یه بچه یه ساله گذاشته خونه،  اومده دنبال  همدم.  خاک بر سر😤😤

از دیروز که اونا رو دیدم بیشتر بدم اومد از مردا بیچاره زنش معلوم نیست چقدر دلش برا محبت های شوهرش ت ...

ببین همش چرت و دروغ  .. این مدل حرف زدن ک تنهام و سرده مال خیلی وقت پیش ..واسه سرپوش کثافت کاریشون ..واسه هرزگی .. دوستتم بگو اگه انسانیت سرش میشه بگه نه 

همین مرد اگه برعکسش بشه و زنش با یکی حرف بزنه ، زن و رسوا میکنه و عمرا اگه قبول کنه کم گذاشته برا زن ...

همون حرفم از خودش دراورده شما چقدر ساده اين ك حرفاي مردك زن بازو باور كردين👿

از دیروز که اونا رو دیدم بیشتر بدم اومد از مردا بیچاره زنش معلوم نیست چقدر دلش برا محبت های شوهرش ت ...

مطمئن باش  مرده مثل سگ از زنش حساب ميبره كارشو با دوستت ميكنه بعد با پررويي و حرومزادگي ولش ميكنه ميره پيش خانومش

همون حرفم از خودش دراورده شما چقدر ساده اين ك حرفاي مردك زن بازو باور كردين👿

من که باور نکردم

دارم میگم ببینین مردای عوضی برا خر کردن زنا ، بلانسبت شما چه چیزایی استفاده میکنن