2777
2789
نه عزیز دلم حتی یه قرص هم نخوردم تازه دکتر برام قرص نوشته بود منتظر پری بودم که بعدش خوردنشو شروع کن ...

یعنی با یه لوله باردار شدی😍😍

ببخشید انقدر سوال میکنم اذیت میکنم

اونوقت کلا امید داشتی مامان بشی؟من اصلا انگار باور ندارم مامان بشم😳😳

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با یه لوله باردار شدی😍😍 ببخشید انقدر سوال میکنم اذیت میکنم اونوقت کلا امید داشتی مامان بشی؟ ...

اره عزیزم با یه لوله باردار شدم.... نه بابا این چه حرفیه هر سوالی داشتی در خدمتم دکتر که بهم دارو داد گفت لخور اگه تا شش ماه باردار نشدی بیا لاپراسکپی

بمنم بگو چی میخوای بگی انجام بده

یه حبه سیر درشت بدون اینکه زخمی کنی پوست بکن بعد یه سوزن با آتیش حرارت بده تمیز بشع بعد که سوزن خنک شد نخ کن و از وسط سیر سوزن رو رد کن بعد بزار داخل واژن بطوری که نخش  بیرون باشه بعد به پهلو دراز بکش  یک ربع صبر کن بعد به همسرت بگو بیاد جلو ببینه اگه بوی سیر از دهنت بیاد لوله هات بازن و مشکلی نیست ولی اگه بو نیاد بستس . ...بخدا قسم من انجام دادم چندین بار همیشه هم بو میومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

برای منم دکتر نوشته ، من سونوم اوکی بود پ ر ی و د  منظم هم دارم ولی چون یکسال اقدامم دکتر نوشته برام . هفته دیگه باید برم ، میترسم خیلی ولی باید برم چاره ای نیست.

میگن یکم درد داره . اما آن شاالله خدا کمکمون میکنه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
یه حبه سیر درشت بدون اینکه زخمی کنی پوست بکن بعد یه سوزن با آتیش حرارت بده تمیز بشع بعد که سوزن خنک ...

سوزن هم توی سیر باشه بعد بزاریم تووو یعنی ؟؟؟؟؟

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
اره عزیزم با یه لوله باردار شدم.... نه بابا این چه حرفیه هر سوالی داشتی در خدمتم دکتر که بهم دارو دا ...

ان  شاءالله  بهترین و راحترین  زایمان رو تجربه کنی بحق امام حسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سوزن هم توی سیر باشه بعد بزاریم تووو یعنی ؟؟؟؟؟

نه گلم فقط نخ رو رد کردی سوزنو  در میاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40