2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست
نکنی اینکارو وگرنه منم خودتو میسوزونم گفته باشم     حالا شوهرت کج سلیقه اس تو باید خودتو ...

قشنگ با خاک یکسانم کردی غیزمستقیم    

حالا اشاره نمیکردی من نمی فهمیدماااا 

رمان مینوشتم 

از این رمان آبکیای  مضخرف !!! 

خداوکیلی روم نمیشه بخونمشون

چقدم حس خودشاخ پنداری داشتم اون موقع 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اویزون کن تو لابی ساختمون در معرض عموم تا درس عبرت شه براش

مگه عموتم تو ساختمونه ما اع😁😉😉🤣🤣🤣😅

دور از شوخی فک ن‌کنم هیشکی روش ش بیاد دمبال شورتش خودشم ازین گنده منده های نخیه کلفته ک سوراخ سوراخ شده اصن بندازم دور ی خدمتی بهش کردم🤣🤣

شاید خودشم میخاسه بندازه دور افتاده حیاط ما😅😅😅🤣

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
قشنگ با خاک یکسانم کردی غیزمستقیم     حالا اشاره نمیکردی من نمی فهمیدماااا  رمان ...

اره منم مینویسم ولی خداییش هرکی خونده گفته عالیه..حالا تو رو درواسی گفته یا نع نمیدونم ولی پول مول یخدی ی بنده خدایی بود گف رمان حماسی بنویس اونوخ منم رماناتو چاپ میکنم گفتم ولکن داداش ولکن☺

اره منم مینویسم ولی خداییش هرکی خونده گفته عالیه..حالا تو رو درواسی گفته یا نع نمیدونم ولی پول مول ی ...

منم به اصرار دوستام سرکلاس خوندم برا معلم ادبیاتمون 

گف بده ببرم خودم بخونم بعدش خوند گفت استعداد داری و اگه میخوای ادرس جاییرو میدم بری تمرین کنی ! 

ولی من دست کشیدم ! 

استعداد عکاسی ام دارم ولی چه سود وقتی  نمیرم دنبالش!!! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم به اصرار دوستام سرکلاس خوندم برا معلم ادبیاتمون  گف بده ببرم خودم بخونم بعدش خوند گفت استع ...

حالا ک داریم استعداد رو میکنیم منم استعداد خوانندگی دارم منتها چادری عم با چادر نمیتونم کنسرت بدم جولو دسو پامو میگیره..حالا یهو میره زیر پام موجبات شادیه بقیه فراهم میشه🤣

منم به اصرار دوستام سرکلاس خوندم برا معلم ادبیاتمون  گف بده ببرم خودم بخونم بعدش خوند گفت استع ...

اقا خوشبحالتون. قشن معلومه قلم خوبی دارید همگی... منم عکاسی دوس دارم خیلییییی هنوز فرصت نشده پیشو بگیرم. حیف حیف. 

حالا ک داریم استعداد رو میکنیم منم استعداد خوانندگی دارم منتها چادری عم با چادر نمیتونم کنسرت بدم جو ...

برای خواننده شدن باید سرمایه و پول داشته باشی ! 

الکی که نیس فقط صدا نیس :/