نکنی اینکارو وگرنه منم خودتو میسوزونم گفته باشم حالا شوهرت کج سلیقه اس تو باید خودتو ...
قشنگ با خاک یکسانم کردی غیزمستقیم
حالا اشاره نمیکردی من نمی فهمیدماااا
رمان مینوشتم
از این رمان آبکیای مضخرف !!!
خداوکیلی روم نمیشه بخونمشون
چقدم حس خودشاخ پنداری داشتم اون موقع
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
قشنگ با خاک یکسانم کردی غیزمستقیم حالا اشاره نمیکردی من نمی فهمیدماااا رمان ...
اره منم مینویسم ولی خداییش هرکی خونده گفته عالیه..حالا تو رو درواسی گفته یا نع نمیدونم ولی پول مول یخدی ی بنده خدایی بود گف رمان حماسی بنویس اونوخ منم رماناتو چاپ میکنم گفتم ولکن داداش ولکن☺
پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
استعداد عکاسی ام دارم ولی چه سود وقتی نمیرم دنبالش!!!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
حالا ک داریم استعداد رو میکنیم منم استعداد خوانندگی دارم منتها چادری عم با چادر نمیتونم کنسرت بدم جو ...
برای خواننده شدن باید سرمایه و پول داشته باشی !
الکی که نیس فقط صدا نیس :/