صبی در حیاطو باز کردم ی ش... زنونه افتاده بود جولو در حیاط..عایا بندازم دور یا بمونه میان دمبالش؟🤣 اینم شانس ما اع..ملت پول از اسمون براشون میباره واس ما ش...🤣🤣🤣 تازه با خودمگفتم قایمکنم شوعرم نبینه پیسدی دا از شانس یهو سر رسید گف اینماله کیه منم هول کردم داد زدمگفتم بندازش بندازش😅🤣🤣🤣🤣 بیچاره از ترس پرت کرد اونور😂😂 حالا موندم بندازم دور یا نع..حالا نندازم دور یهو اون دنیا برا ی ش...چوب تو آستینمون کنن؟🤣
ش = شورت😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣
پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
اره میبینی؟آخه من یه رگه ام نویسنده و ایناس حالا ازم تعریف نکن من جنبه شو ندارم حتی این خیلیم تعریف ...
حساس نشو حساس نشو 😂😁
منم در زمان های قدیم که جوگیر میشدم یه چرت و پرتایی مینوشتم 😂😂😂
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم ی معما بگم🤣🤣 صبی در حیاطو باز کردم ی ش... زنونه افتاده بود جولو در حیاط..عایا بندازم دور یا ب ...
بسته به زنونه مردونه بودنش فرق داره چون زنونه اس باعث خدشه دار شدن عفت عمومی گشته حتی سوزاندن آن هم داری صواب است حالا اگر صاحب آن پیدا شد و از شما جویایی مال خود را نمود با زدن انواع سوت بلبلی های کوتاه و رسا صحنه را ترک کنید اسم منم نیارید لطفا
وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
پس هر دو نویسنده ایم قشنگ از وجناتمون فرهیختگی میبارید حدس میزدم تو هم مثه خودمی بیا ...
😂😂من برم بسوزونمشون و بیام
اون دفه شوهرم دید
گفت اینا چی ان نوشتی ؟؟؟
گفتم هیچی بابا از رو یه کتابی نوشتمشون 😂😁
اگه بخونه و بفهمه تاابد مسخرم میکنه و به ریشم میخنده ! بعدش خربیار باقالی بار کن
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️