2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست

منم ی معما بگم🤣🤣

صبی در حیاطو باز کردم ی ش... زنونه افتاده بود جولو در حیاط..عایا بندازم دور یا بمونه میان دمبالش؟🤣 اینم شانس ما اع..ملت پول از اسمون براشون میباره واس ما ش...🤣🤣🤣 تازه با خودم‌گفتم قایم‌کنم شوعرم نبینه پیسدی دا از شانس یهو سر رسید گف این‌ماله کیه منم هول کردم داد زدم‌گفتم بندازش بندازش😅🤣🤣🤣🤣 بیچاره از ترس پرت کرد اونور😂😂 حالا موندم بندازم دور یا نع..حالا نندازم دور یهو اون دنیا برا ی ش...چوب تو آستینمون کنن؟🤣

ش = شورت😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
خدا نکشت  چه روحیه ی طنز پردازی داری گلشن  

اره میبینی؟آخه من یه رگه ام نویسنده و ایناس

حالا ازم تعریف نکن من جنبه شو ندارم حتی این خیلیم تعریف محسوب نمیشد ولی من ذوق مرگ شدم دیگه ببین واقعا ازم تعریف کنی تا یه هفته نیشم باز میمونه   

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میبینی؟آخه من یه رگه ام نویسنده و ایناس حالا ازم تعریف نکن من جنبه شو ندارم حتی این خیلیم تعریف ...

حساس نشو حساس نشو 😂😁

منم در زمان های قدیم که جوگیر میشدم یه چرت و پرتایی مینوشتم 😂😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم ی معما بگم🤣🤣 صبی در حیاطو باز کردم ی ش... زنونه افتاده بود جولو در حیاط..عایا بندازم دور یا ب ...

بسته به زنونه مردونه بودنش فرق داره چون زنونه اس باعث خدشه دار شدن عفت عمومی گشته حتی سوزاندن آن هم داری صواب است حالا اگر صاحب آن پیدا شد و از شما جویایی مال خود را نمود با زدن انواع سوت بلبلی های کوتاه و رسا صحنه را ترک کنید اسم منم نیارید لطفا

حساس نشو حساس نشو 😂😁 منم در زمان های قدیم که جوگیر میشدم یه چرت و پرتایی مینوشتم 😂😂😂

پس هر دو نویسنده ایم  

قشنگ از وجناتمون فرهیختگی میبارید حدس میزدم تو هم مثه خودمی

بیا یه چندتا نوشابه برا جفتمون باز کردم   

بسته به زنونه مردونه بودنش فرق داره چون زنونه اس باعث خدشه دار شدن عفت عمومی گشته حتی سوزاندن آن هم ...

والا عفت عمومی نداریم تو ساختمونمون🤣 ی مهناز عشقی داریم شکم ب اون میره😉😁😅

الان مهناز پستمو میخونه میگه الی شورتمو بیار بالا شانس نداریم ک😅

اگه بگه آب پز خواهم شد اگه دروغ باشه که آب پز میشه که دروافع راست بوده اگه هم راست بگه که کباب میشه ...

خب کلا سکوت میکرد.

چه کاریه

تنها کافیست ❣۳۱۳❣مادر تصمیم بگیرند ، آنروز نزدیک است که یاران امام زمان(عج) تربیت یابند🌷
پس هر دو نویسنده ایم     قشنگ از وجناتمون فرهیختگی میبارید حدس میزدم تو هم مثه خودمی بیا ...

😂😂من برم بسوزونمشون و بیام 

اون دفه شوهرم دید 

گفت اینا چی ان نوشتی ؟؟؟ 

گفتم هیچی بابا از رو  یه کتابی نوشتمشون 😂😁

اگه بخونه و بفهمه تاابد مسخرم میکنه و به ریشم میخنده ! بعدش خربیار باقالی بار کن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خدا نکشتت دختر  

مهناااااااااااااااااااااز بیا شورتتو جمع کن از این وسط ببر 

آسایش نداریم بخدا    

😂😂من برم بسوزونمشون و بیام  اون دفه شوهرم دید  گفت اینا چی ان نوشتی ؟؟؟  گفتم هی ...

نکنی اینکارو وگرنه منم خودتو میسوزونم گفته باشم   

حالا شوهرت کج سلیقه اس تو باید خودتو ببازی؟البته اگه شوهرت کج سلیقه باشه خب توهم سلیقه ایشونی دیگه نمیدونم از تو دفاع کردم یا تخریبت کردم این وسط

سر فرصت باید برام بخونیشون نوشته هاتو کارت در اومد