2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12163 بازدید | 699 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا خوشبحالتون. قشن معلومه قلم خوبی دارید همگی... منم عکاسی دوس دارم خیلییییی هنوز فرصت نشده پیشو بگ ...

وای پرنیان تو دلم مونده این استعدادا رو رو کنم 

به شوهرم گفتم چن سال پیش گفت دوس ندارم شاغل بشی .نمیخوام کسی بهت نگاه چپ کنه   

متاسفانه الان دیگه بچه هامو مدل کردم عکسای خفن ازشون میگیرم   

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اتفاقا تنها صداس ک‌میماند🤣

برای شروع باید پول باشه پول 😅

پارتی هم لازمه ! .

خب خیلی خواننده های زیرزمینی داریم .اونایی که تو خیابون میزنن و میخونن انصافا هم صدای خوبی دارن  

ولی چی ندارن ؟؟؟؟ پول !!! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وای پرنیان تو دلم مونده این استعدادا رو رو کنم  به شوهرم گفتم چن سال پیش گفت دوس ندارم شاغل بش ...

ا چه شوهر انحصارطلبی.... من مشکلم خودمم. همه چی دوس دارم. ولی فعلا درس و پول دراوردن تو اولویتمه. میدونمم جوونیم تموم شه دیگه سراغ کارای جدید نمیرم

برای شروع باید پول باشه پول 😅 پارتی هم لازمه ! . خب خیلی خواننده های زیرزمینی داریم .اونایی که تو ...

ی کم‌پول داری دسی بهم بدی..

معروف شدم بت برمیگردونم🙂🙂😎

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
ی کم‌پول داری دسی بهم بدی.. معروف شدم بت برمیگردونم🙂🙂😎

شماره کارت بده در حد بضاعتم بت  بدم😅

ولی تو که میگی چادری هستی دوس نداری بری سر استیج

شماره کارت بده در حد بضاعتم بت  بدم😅 ولی تو که میگی چادری هستی دوس نداری بری سر استیج

حالا پولو بده زخم تو زندگی زیاده😁

نهایت چادرو میبندم ب کمرم🤣

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
تصورم

😂😂😂😂👍