2777
2789

سه هفته مونده بود عروسی دوهفته قهر کردم ینی تصمیم داشتم بهم بزنم راحت شم اما نشد دیگ ی هفته ای سریع کارت چاپیدیم پخشیدیم خیلی هول هولکی خرید و چیدن و لباس و...خیلی روزای بدی بود اصن ذوق عروسی نداشتم 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این مشکل برام پیش اومد و موقع پخش کارت ها اشتی کردیم.لباس عروس و همه چیز هولکی شد و خیلی بد شد. ...

اره...

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

عزيزم گذشته ها گذشته 

منم كه با سوهرم قهر نبودم ولي اصلا عروسيم بهم خوش نگذشت

چون استرسش زياده

بعدم حرفاي اطرافيان اذيتم كرد

الان ميگم كاش فقط رضاي خدارو در نظر ميگرفتم و هيچ چيز ديگه اي واسم مهم نبود