بچه ها شکم پسر من خیلی صدا می ده دفع مدفوعشم انقد صدا داره که شوهرم از خواب میپره معذرت ها ولی اسهالم هس...وقتی شروع به شیر خوردن می کنه و جریان شیر وارد بدنش می شه. هی به خودش می پیچه بعضی وقتا یه دادی بین شیر خوردن می کشه. علتشو می دونید چیه؟
سی و شش روزشه..خودمم خیلی رعایت میکنم نفخ حبوباتو میگیرم و کلا زیاد چیزای نفاخ نمیخورم
اسهالش چه جوریه؟ رنگ و شکلش طبیعیه؟ بلغمی نیست؟ سبز بدبو نیست؟ از جمع عذر میخوام که اینقدر شفاف میپر ...
تعداد دفعش که بالاست..ولی رنگش زرده..بوی خیلی بد و خاصی ام نداره..یه جورایی حالته دونه داره..ولی خب خیلی شل و ابکیه..معذرت از جمع ولی گاهی تا پاهاشو میدم بالا که تمیزش کنم با فشار مثل ادرار ازش خارج میشه
اخه مگه کولیک نشونش این گریه های بی وقفه نیست که با هیچی اروم نمیشه؟! شک دارم فک میکنم این پیچ و تا ...
چرا باید عضلاتش بگیره مگه بد بلندش می کنی؟؟؟؟
ببرش دکتر اگر فکرت درگیره نرگس اون اولا تو خواب می پرید خواهر شوهرم گفت شاید کرمک داره😑 یعنی داشتم دیوانه میشدم دکترش بردم خیالم راحت شد سالمه شمام ببر کوچولوت رو دکتر روزه شک دار نگیر
می خوای یه بار امتحانی ببرش دکتر داهی فر معمولا دکترا یا درد دارو نوشتن دارن یا آزمایش گرفتن ...
همین دیگه..نمیخوام الکی یه مشت دارو بدم به یه ذره بچه یا کلی اذیت شه و هی ازش ازمایش بگیرن...گفتم اینجا به مامانای دیگه بگم شاید طبیعیه و من زیاد حساس شدم
دکتر داهی فر زیر پل سیدخندان مطبش خودشم کلینیک کودک تهران کار می کنه تا اصرار نکنی دارو نمیده ولی تشخیصش حرف نداره من از وقتی شیر خوردنش رو مرتب کردم و حواسم رو بهآروغ زدنش جمع کردم خیلی بهتر شده دخترم