2777
2789
عنوان

مامانای نی نی دار لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 33 پست
اسهالش چه جوریه؟ رنگ و شکلش طبیعیه؟ بلغمی نیست؟ سبز بدبو نیست؟ از جمع عذر میخوام که اینقدر شفاف میپر ...

تعداد دفعش که بالاست..ولی رنگش زرده..بوی خیلی بد و خاصی ام نداره..یه جورایی حالته دونه داره..ولی خب خیلی شل و ابکیه..معذرت از جمع ولی گاهی تا پاهاشو میدم بالا که تمیزش کنم با فشار مثل ادرار ازش خارج میشه

تعداد دفعش که بالاست..ولی رنگش زرده..بوی خیلی بد و خاصی ام نداره..یه جورایی حالته دونه داره..ولی خب ...

مال نی نی من اینجوری نبود، مال شما رنگش طبیعیه 

گفتم شاید مثل مال من باشه، آخه نی نی منم خیلی پیچ میداد خودشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مگه کولیک نشونش این گریه های بی وقفه نیست که با هیچی اروم نمیشه؟! شک دارم فک میکنم این پیچ و تا ...

چرا باید عضلاتش بگیره مگه بد بلندش می کنی؟؟؟؟

ببرش دکتر اگر فکرت درگیره نرگس اون اولا تو خواب می پرید خواهر شوهرم گفت شاید کرمک داره😑 یعنی داشتم دیوانه میشدم دکترش بردم خیالم راحت شد سالمه شمام ببر کوچولوت رو دکتر روزه شک دار نگیر

دست سازه های من : @annabkala
نمیدونم چیه..ادم میترسه بره دکتر..از هیچی چیزی درست میکنن

آخه عزیزم نبری دکتر هم خوب نیست که

اسهال حالت اسیدی داره و باعث میشه نی نی خیلی پوشک سوز بشه

نگرانت نکنم ولی خب اینقدر زورزدن واسه مقعد بچه هم خوب نیست، من خودم اون موقعها خیلی میترسیدم براش

چرا باید عضلاتش بگیره مگه بد بلندش می کنی؟؟؟؟ ببرش دکتر اگر فکرت درگیره نرگس اون اولا تو خواب می پر ...

نه میگم شاید کش و قوس دادن بدنشون عادیه از بس که همش دراز کشیدن...از دکتر میترسم الکی چیزی بهش بچسبونن 

آخه عزیزم نبری دکتر هم خوب نیست که اسهال حالت اسیدی داره و باعث میشه نی نی خیلی پوشک سوز بشه نگران ...

شایدم به قول شما بهتر باشه ببرمش..به نظرتون یه وقت مال قطره ی ا د که بهش میدم نیست؟!

می خوای یه بار امتحانی ببرش دکتر داهی فر  معمولا دکترا یا درد دارو نوشتن دارن یا آزمایش گرفتن ...

همین دیگه..نمیخوام الکی یه مشت دارو بدم به یه ذره بچه یا کلی اذیت شه و هی ازش ازمایش بگیرن...گفتم اینجا به مامانای دیگه بگم شاید طبیعیه و من زیاد حساس شدم

دکتر داهی فر زیر پل سیدخندان مطبش خودشم کلینیک کودک تهران کار می کنه تا اصرار نکنی دارو نمیده ولی تشخیصش حرف نداره من از وقتی شیر خوردنش رو مرتب کردم و حواسم رو بهآروغ زدنش جمع کردم خیلی بهتر شده دخترم

دست سازه های من : @annabkala