2777
2789
😁😁😁

😄😄😄

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من که انگار هنوز روحم ارضا نشده با بچم  همچنان نوزاد میبینم زن حامله میبینم دلم پر میزنه .از ب ...

دختر منم ماهه.بارداریم هم عالی بود‌.ولی خانوادم شهرستانن.کسی نیست کمک کنه.مادر شوهرمم ادم نیست 😐😐😐

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اونایی که پسر دارن به تک فرزندی فکر میکنن،ولی اگه دختر باشه باز درگیرن که پسر بیارن،استاتر منظ ...

ولی ما درگیر نیستیم🤣🤣🤣🤣😋

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
آره امکانش هست خیلی زود بی بی زدی من 5 روزبعد زدم مثبت شد

اخه سر بچه اولم یک روز مونده بود زدم مثبت شد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
بنظرم اونایی که پسر دارن به تک فرزندی فکر میکنن،ولی اگه دختر باشه باز درگیرن که پسر بیارن،استاتر منظ ...

من دختر دارم 

دومی هم دختر میخوام 

چون خواهر بیشتر از برادر به دردش میخوره 

از روز اول هم اصلا پسر نمیخواستم 

استارتر حتما در توان خودش ندیده که نمیخواد .والا یه بچه بزرگ کردن ده برابر توان میخواد اگه مادری توان بزرگ کردن بچه نداشته باشه به هردو بچهاش ظلم میشه .من که اعصاب و روان بزرگ کردن بچه دوم نداشتم هرکاری کردمم شوهرمم جلوگیری نمیکرد منم نمیذاشت ناخواسته بچه دار شدم الان خیلی عصبی میشم خیلی ام ضعیف شدم

اخه دارو مصرف میکنم میترسم مثبت باشه دارو مصرف کنم طوری بشه

نه هیچی نمیشه من خودم تا 9روز بعد موعدم ال دی میخوردم وازاین کپسولای کمر درد اسمش یادم نیس،نه نگران نباش چیزی نمیشه ولی اکه باردار بودی دیگه مصرف نکن

من که انگار هنوز روحم ارضا نشده با بچم  همچنان نوزاد میبینم زن حامله میبینم دلم پر میزنه .از ب ...

آخ گفتی

منم اینطوریم الان پسرم 6ماهشه ولی بازم دلم یکی دیگه میخواد فقط بخاطر شیر خوردنش نمیارم

تک فرزندی اصلا خوب نیس