2777
2789
من دختر دارم  دومی هم دختر میخوام  چون خواهر بیشتر از برادر به دردش میخوره  از روز ...

من دلم میخواد 2تاشو داشته باشم

ولی دلم میخواس بچه اولم دخترشه اختلاف سنیش باخودم کم باشه

از نظر شوهرم شرايط مالي مشكل نداريم!

ولي من نگران اينده و سياست داخلي و هواي الوده و محصولات تراريخته و شب بيداري خودمو و درد زايمان و بيحوصلگي بزرگ كردنش و .... دارم

اينا دلائله كافي نيستن؟!

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه تصمیم دو طرف است دوستانی که گفتند مگه شوهرت زایمان میکنه حرف کاملا اشتباهی است به هر حال شما تنها نیستید نمی تونید کاملا مخالفت کنید زندگی مشترک یعنی همه چیز مشترک همه چیز

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

شماهایی که میگین تک فرزندی خوب نیست و ظلمه یکمم بگین چجور از پس مخارج دوتا بچه برمیاین. بزرگ میشن مدرسه میخوان هزارتا چیز میخوان با این گرونی و هزارتا مشکل دیگه. 

منم بدم نمیاد دوتا. ولی به این چیزا فکر میکنم میترسم بعدا از پسش برنیایم.

من تو اوج سختی بزرگ کردن بچه های شیر به شیر هستم ولی خوشحالم که دومی رو آوردم  و بچم در آینده تنها نیست و یه هم بازی داره تو کودکی.این روزهای سختم میگذره و می رسه روزی که برای دیدنشون بال بال بزنم ولی اونها میان دیدنم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
شماهایی که میگین تک فرزندی خوب نیست و ظلمه یکمم بگین چجور از پس مخارج دوتا بچه برمیاین. بزرگ میشن مد ...

من همیشه فکرم اینه که نهایت به جای لباس برند خارجی و همه چیزای خوب دنیا واسه دخترم یکم پایینتر ولی واسه جفتشون فراهم میکنم 

یکم هم با قناعت بزرگ بشن بدک نیست

ضمنا من به اين راحتي هم حامله نميشم با كلي دوغ و درمون و امپولاي تخمة گذاري و نه ماه حاملكي هم بايد روزي دو سه تا امپول بزنم

اگه مث بچه أولم هم بخاد از اب در بياد چهار ماه اول شب تا صب بغلمه بايد ارومش كنم

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕
خدا حفظش کنه  من میبینم دخترم تنها بازی میکنه دلم میسوزه

خب بیار دیگه

بابا منتظر چی هستن بیارین همتون

خدا نعمت و برکت بچه رو باهم میده

حاا بخوایم بشینیم فکر کنیم که آیا در آینده از پس مخارجش برمیایم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از نظر شوهرم شرايط مالي مشكل نداريم! ولي من نگران اينده و سياست داخلي و هواي الوده و محصولات تراريخ ...

باید تکلیفتو با خودت مشخص کنی

اگه کلا قصد بچه آوردن مجدد رو داری نذار دیر شه

چون هم سن خودت بالا میره،هم اختلاف سنی بچه ها

اما اگه کلا دیگه قصد بچه دارشدن نداری اون بحثش جداست

منم 32سالمه،بچم 1سالشه،اعتقادم براینه ک یکی دیگه بیارم و اختلاف سنشون کم باشه و باهم بزرگ شن

حال ندارم اینو از آب و گل دربیارم بعد دوباره ازصفر شروع کنم

و اینکه دوست دارم قبل از سال 400 باشه

اتفاقا من الان که پسر دارم دوست دارم دخترم خدا بهم بده

عزیزم گفتم اونایی که میخوان تک فرزند داشته باشن شما که دختر میخوای دیگه

پستامو بخون،منم دلم میخواد بعد پسر م دختر داشته باشم