دوستان خواهشا بیایید کمکم کنید و راه حل بهم بدید .۸ ساله گواهینامه دارم تاحالا خیلی تمرین نکردم رانندگی کنم یکی دو جلسه رفتم تمرین بعدش ماشین یواشکی بدون اطلاع شوهر برداشتم رفتم تو کوچه هنو سر کوچه نرسیده زدم به یه ماشین پارک درب ماشین آسیب دید ماشین خودمم چراغش شکست و سپر آسیب دید سریع مثل دزدا اومدم خونه حالا بگید چکار کنم .فکر کنم دیگه نشینم پشت ماشین کم خرج تره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا خب با احتیاط نرفتی. و خسارت طرف رو ندادی؟ نه چرا نشینی باید بشینی فدا سرت. خسارت طرف هم بده ماشین خودت هم درس کن. آول از جاها خلوت تر شروع کن عیبی نداره. اگ شوهرت دادی چیزی زد تو بلند از خودش سرش داد بکش
نترس مردا فقط زبونشون درازه. همچین با اعتما به نفس تصادف می کنن که نگوو. به ما که میرسن یهو همه شوماخر میشن . نترس بابا عرقشو کردی تصادف کردی تمام .حالا برو با احتیاط و با خیال راحت رانندگی کن .خودتم نباز
مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود