2777
2789
عنوان

از شوهرم سرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 118 پست

بچه ها من موندم شوهرم ده سال دیگه بیست سال دیگه چه شکلی میشه آخه ما خودمون ژن دیر پیر شدن داریم بابام با اینکه شصت سالشه ماشالا موهاش مشکی تک و توک سفید داره خودمم سی و دوسالمه اما بیست و شش هفت میزنم 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه الکی باشه وگرنه سرد که هیچی مثه من ازش متنفر میشی 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
مث ما مال شوهرمن ذاتیه ولی من ازش خسته شدم 😔 خیلی بی عاطفس منو حتی یه بغل ساده یا حتی یه بوس کوچولو ...

شوهر من اتفاقا خیلی گرمه ولی اینکه میبینم اینقدر پیر شده سردم میکنه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
گلم هر حرفی رو باور نکن بعضیا توهم میزنن. البته بعد از سه سال باید شناخته باشیش که اهل این کارا هست ...

تو این چندسال چیزی ازش ندیدم 

زن عموم در مورد چند نفر دیگه هم گفته که مثلا بهش نظر دارن

مث ما مال شوهرمن ذاتیه ولی من ازش خسته شدم 😔 خیلی بی عاطفس منو حتی یه بغل ساده یا حتی یه بوس کوچولو ...

درسته ما خانما نازو عشومون زياده ولي به نظرم يه بوس و زنگ و حرف محبت اميزم اگه نباشه كه اونم بدش نمياد كلا نباشي پيشش ولي خوب شايد شوهرت تو مرحله بد كاريشه يا يه جوري مرد سالاريشو نشون ميده و اينا

تو این چندسال چیزی ازش ندیدم  زن عموم در مورد چند نفر دیگه هم گفته که مثلا بهش نظر دارن

پس کلا توهم میزنه اگه میخوای زندگی کنی یه حرکتی بکن یا مشاوره برو.

لا تقنطوا من رحمت الله
40 سالشه شوهرم 33 سالشه تا الان که من چیزی ازش ندیدم

عزيزم بعضيا بى منظور وقتئ دارن يه صحبت شوخى با كسى ميكنن وسطاش ناخودآگاه چشمك ميزنن آخه خودم اينجوريم😂😂😂بعدم توصيه ميكنم جانبدارى همسرتو بكنى و بگى من از شوهرم اطمينان دارم تازه پيش همسرتم موضوع را باز كن بعدم بگو زن عموم احتمالا خودش دلش ميخواسته اينجور برداشت كنه وگرنه منو شوهرم كمبود نداريم اگه همسرت اينكارو كرده باشه شرمنده ميشه و خودشو جمع ميكنه اگه نه كه به خودش و شما افتخار ميكنه و تاثير مثبتى تو زندگيتون داره

گلم هر حرفی رو باور نکن بعضیا توهم میزنن. البته بعد از سه سال باید شناخته باشیش که اهل این کارا هست ...

تا اونجایی که شناختمش اهل این کارا نیست

آخه آدم قحطه بیاد با زن عموم😕