2777
2789
عنوان

از وقتی که وارد نی نی سایت شدم اول باریه که اینجوری میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ جون من دوثلو خیلی دوس دارم ولی خیلی سخته  مادر شوهر دوقلو زاید مادر بزرگ مامانم زاید

پس احتمال دوقلو زاییت هست.

ان شالله دوتاشو باهم بهت میده.

البته من الان فقط یه قل رو دارم. یکیش سقط شد توو دلم

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ای وای خدا رحمتش کنه

مرسی دوست من. خدا رو شکر یه دختر دارم مقل مهتاب😄

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
مامان دخملک بارداری دوقلو سخت میگذره یا مشابه تک قلویی هست؟

واسه من که مدتش کوتاه بود. ولی همین یکی هم به سختی بدنیا آوردم. دوسال انتظار. بعدش دوقلو. سقط یکی. خونریزی. جفت پایین. سرویکس کوتاه. سرکلاژ نمیتونستم بشم. هفت ماه استراحت مطلقی که باید لگن میذاشتن.  شیاف و امپول. بچه ی بریچ. میخواستم طبیعی بیارم نشد. اووووف بگم یه طوماره.

ولی دختر دایی شوهرم دوقلو داشت تا ماه اخر خوب بود ماه آخر اذیت شد. به هر حال جز بارداریهای پرخطره

زود حالا اگر مسایل جدی مطرح نباشه، طبیعیه اختلاف نظر ولی مراقب باشید حرمتها نشکنه از عشقت پاسداری ...

خواهران همسرم یامادرش هرکی که متلکه ای بهم میگن منم مث چی نگامیکنم 😢وقتی ب شوهرم میگم میگه شوخی بوده تو لیاقت نداری خسته شدم.دوماه بودنامزدبودم مادر شوهرم گف یکم لباس کهنه داریم مینای ببین اندازه برداربپوش تاخرج اضافی نداشته باشیم اون لباسام براخواهرای همسرم بودی ازمن۲۰سال بزرگترلبلس۲۰سال پیش بمن می خاست بده😢😢وقتی ب همسرم گف تو لیاقت محبت نداری😭😭

عزیزم چقدر سخت گذشته برات الان خوشگل خانم‌چند سالشه؟

دختر من دوسال و دو ماهشه.

خواهران همسرم یامادرش هرکی که متلکه ای بهم میگن منم مث چی نگامیکنم 😢وقتی ب شوهرم میگم میگه شوخی بود ...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه: به همسرت نگو و خودت محترمانه حل و فصلشون بکن؛ شاید براشون عادیه این رفتارا؛ اهمیت نده و به شوخی و محترمانه باهاشون حل کن؛ اصلا همسر رو وارد ماجرا نکن