zahhhraa مدیر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 عنوان از وقتی که وارد نی نی سایت شدم اول باریه که اینجوری میبینم | مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 106 پست دوروز نی نی سایت چه بی بی چک بارونیه اونم از نوع مثبت مبارکه همتون 😍😍😍😍خدا امسال مهمونش کمه چون همه مامان شدن تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍 1397/02/24 | 23:07 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_کوچولو5 عضویت: 1392/02/02 تعداد پست: 1993 چون دو سال بود منتظر بودم اصلا نمیدونستم و فکر نمیکردم که باردارم. بخاطر ماه رمضون اقدام خاصی ... ایول ایولوای من عاشق دوقلوی دختر بودمالانم عشقم اینه بچه دوم هم دختر بشهنمیدونم چرا عاشق اینم که دو تا دختر داشته باشم
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 چون دو سال بود منتظر بودم اصلا نمیدونستم و فکر نمیکردم که باردارم. بخاطر ماه رمضون اقدام خاصی ... اخ جون من دوثلو خیلی دوس دارم ولی خیلی سخته مادر شوهر دوقلو زاید مادر بزرگ مامانم زاید تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 آزمایش ژنتیک دادید؟ اره دادم سالمه تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 صارم متخصصهای خوبی داره تازه پیش دکتر سیفی رفتم اونجام کار میکنه ولی من مطبش میرم تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
ماهی_کوچولو5 عضویت: 1392/02/02 تعداد پست: 1993 اخ جون من دوثلو خیلی دوس دارم ولی خیلی سخته مادر شوهر دوقلو زاید مادر بزرگ مامانم زاید پس انشالله تو ژنتیکتون هست به آرزوت میرسیمنکه عشقم دوقلو بود نشدالبته الان همون تک قلو میخوام چون عمرا نمیتونم ۳ تا رو مدیریت کنم خیلی گرفتارم
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 ممنون من همون روزش میفهمم دوروز بعدم سقط میشه چو که در بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجاکز پس صبر تو را او به سر صدر نشاندصبور باش به وقتش میده به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 پس انشالله تو ژنتیکتون هست به آرزوت میرسی منکه عشقم دوقلو بود نشد البته الان همون تک قلو میخوام چ ... خخخخخخخ تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
همسرمنفسمه عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 742 نگو هیچ موقع عزیزم مشکلات حل میشن انشالله مشکل من حل شدنی نیس یکساله دارم تلاش میکنم همسرم حرف و دخالت خانوادش روش تاثیرنذاره اما همسرم منونمیبینه فقط خانوادش😢😢از چی بگم اخه😭
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 چو که در بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا کز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند صبور باش به وقتش میده ایشالا دوقلو هات جنسیتش چیه تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 ایول ایول وای من عاشق دوقلوی دختر بودم الانم عشقم اینه بچه دوم هم دختر بشه نمیدونم چرا عاشق اینم ... ان شالله. ولی دوقلوهای من دختر و پسر بودن که متاسفانه پسرم سقط شد و خوشبختانه دخترم الان دوسالشه. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
zahhhraa مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 2154 حتما دکتر خوبی هست من از ته دلم برات دعا کردم ممنون تیکر یه سالگی دخترم 😍😍😍😍😍