2777
2789

اینارو چت جی بی تی گفت .

سفید مطلق:یعنی کامل وفادار و متعهد تمام 

خاکستری:نه میشه گفت خیلی وفادار نه میشه گفت خیلی خیانت کار معمولی ممکنه یه لغزش بکنن ولی خیانتکار نیستن

سیاه مطلق:یعنی کامل خیانت کار 🔥

حالا مردای ایرانی در صد کمشون سفید مطلقن ان اکثر مردای ایرانی خاکستری ان ولی سیاه مطلق یعنی خیانتکار تمام عیار🔥

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه مطلق زنایی که هستن که با مرد متاهل میرن تو رابطه حیوون هم گناه داره نسبت بدی بهشون

من راجع به مردا گفتم 

تو سه دسته ان‌

سفید مطلق یعنی اصلا به هیچ عنوان خیانتکار نیستن وفادارن 

خاکستری یعنی بین خیانتکار.و وفادار معمولی 

سیاه مطلق:هم یعنی دیگه کامل خیانتکار 

اره کاملا درسته بنظر منم مردا ایرانی اکثرا دسته دوم و سومن

اینارو چت جی بی تی گفته 

مردای سفید مطلق یا همون بشدت وفادار خیلی کمن

ولی بیشتر خاکستری ان یعنی میشه گفت نه خیانتکارن نه وفادار 

ولی درصد اون سیاه مطلق یا خیانتکار کامل هم کم نیستن

بنظرم مشکل از هم جنس خدمونه خیلیا میدونن طرف زن دارع ولی باهاش وارد رابطه میشن

دقیقا ،الان یه سریا میان میگن نه مرده قبول نکنه 🙄ولی متأسفانه بیشتر مردا بدشون نمیاد از اینجور چیزا این زنه که باید جلوی خودشو بگیره نپره با مرد متاهل وقتی ما زنا کاملا پشت هم جنس خودمون باشیم با هیج مرد متاهلی وارد رابطه نشیم اونا هم به خودشون جسارت همچین کاریو رو نمیدن بعد اینطوری میدونی چقدر امار خیانت میاد پایین؟ 🥹