2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191650 بازدید | 484 پست
عزیزم ان شالله که دکترت خوب عملت میکنه و رااااااحت از بینادستان میای بیرون... من که بی هوش بودم، ما ...

سلام امیدوارم جوابموبدین..الان از اون سالی که عمل کردین ۶سال شاید گذشته هنوزم راضی هستین؟؟من قصد عمل بای پس دارم و حرفهای شما بیشتر تشویقم کرده اگر ناراضی هستین بمن بگین که از تجربه شما استفاده کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. هنوزم راضی هستم. چاق نشدم. ولعم تغییری نکرده خیلی. فقط زود سیر میشم. دستشویی هم والا ...

روشنک جان عزیزم لطف کن یه توضین کوچیک بده بعد عمل چی میخوردی ماه های اول..پرهیز خاصی داشتی؟؟میگن باید آب روحتی قاشق قاشق بخوری حقیقت داره؟؟عزیزم مهمونی ها چی میخوردی؟؟میتونی لطف کنی بهم بگی رژیمت چجوری بوده ممنونت میشم..میترسم عمل کنم نتونم هیچی بخورم و یا همیشه گرسنه باشم وهیچی برام خوب نباشه ضعف و گرسنگی شدید داشتی؟؟چندساله بودی عمل کردی؟؟

بچه که اصلا مشکلی نداره و میتونی... ولی به دکترتم بگو که خیالت راحت باشه. دخترخاله ی من ۳ ماه بعد ...

روشنک جان عزیزم من قدم۱۶۰ و وزنم ۱۲۷ ینی ۶۷کیلو اضافه دارم..دارم زجر میکشم از چاقی بچه ام یک سال و نیمشه از شیرگرفتم هرکاری میکنم رژیم بگیرم اراده ام کم شده درخواست دوستیمو قبول کن میخام راهنماییم کنی چجوری برم بیمه و پول دکتر رو کم کنم کمر درد هم دارم شنیدم نزدیک به ۸۰ میلیون پولشه و انقدر نمیتونم هزینه کنم

روشنک جان الان که چند سال از عملت گذشته هم راضی هستی از نتیجه؟

کلا چون من از یه سریا مزایای این جراحی های چاقی رو شنیدم از یه سری هم عوارضشو

بعد دکترت کی بود عزیزم؟

من یکی از فامیلامون اسلیو کرده پیش دکتر ناصر ملک پور راضی بود

سلام عزیزم یک سوال  من مادرم ۴۷ سالشه و میخواد اینکارو انجام بده  خطری نداره زیاد ؟ چون ...

سلام عزیزم.

والا اینم مثل عمل های دیگه بالاخره بیهوشی داره، عوارص داره، دکتر خوب و بد داره...

ولی خب من تو اطرافیانم خدا رو شکر کسی نبوده که چیزیش بشه.

تازه به مادر خودم که از مادر شما هم بزرگتره هی میگم برو عمل کن، ولی خب میگه من سنم بالاست، قیافم خیلی زشت میشه و نمیره.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
روشنک جان الان که چند سال از عملت گذشته هم راضی هستی از نتیجه؟ کلا چون من از یه سریا مزایای این جرا ...

سلام.

بله هنوز هم راضی هستم.

الان ۹ سال گذشته.

دکترم هم عبدالرضا پازوکی بودن که اون موقع خیلی راضی بودم.

سلام روشنک جان.وقتت بخیر باشه 

میخواستم بدونم موقع عمل چندسالت بود؟دختر من چاقی مرضی داره و ۹ سالشه.وزنش بدون پرخوری همش مبره بالا😔الان ۷۲کیلو شده.با قد ۱۵۰.هرکاری بگی کردیم.از ۵سالگی تحت نظر دکتر غدده.الانم بابت مقاومت به انسولین متفورمین مصرف میکنه.اگر عوارض شدیدی نداشته باشه،دوس دارم زودتر عمل شه.چون خیلی بچه م داره اذیت میشه.تو مدرسه مسخره ش میکنن.تو پارک 

شما چندسالگی عمل کردین؟

سلام روشنک جان.وقتت بخیر باشه  میخواستم بدونم موقع عمل چندسالت بود؟دختر من چاقی مرضی داره و ۹ ...

سلام عزیزم.

من ۱۹ سالگی عمل کردم.

فکر کنم برای اون سن مناسب نباشه.

مخصوصا که میگید بدون پرخوریه.

و البته یکی از اقواممون هن اسلیو کرده،(همونی که بهاره رهنما و نعیمه نظام دوست انجام دادن) ولی هیچچچچ ...

اصلا پیشنهاد نمیکنم.دکترها از عوارض روحی بعد از عمل به مریض ها هیچی نمیگن.تمام کسایی که عمل کردن بعد از عمل دچار عوارض روحی خیلی شدید مثل افسردگی شدن.تو یه سال اول خوشحالن که لاغر شدن ولی بعدش کم کم معلوم میشه عوارضش.بعد از دو سه سال روزی صدبار خودشون رو لعنت میکنن.چاقی خیلی خیلی بهتر هست.