2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191659 بازدید | 484 پست
عزیزم الان راضی هستی چاق نشدی ؟ ولع نداری؟تو‌رو خدا جوابم رو بده یا درخواست دوستی‌مون قبول کن منم می ...

سلام عزیزم.

هنوزم راضی هستم.

چاق نشدم. ولعم تغییری نکرده خیلی. فقط زود سیر میشم.

دستشویی هم والا نمیدونم. بهش دقت نکردم

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  منم سومين روز از عمل باي پس معده ام بود فعلا همه چي خوبه تا ان شالله ببينم بعدها چي پيش ...

سلام عزیزم منم شنبه وقت عمل بایپس کلاسیک با دکتر مازیار فریدی تو بیمارستان ایرانمهر دارم میشه بگین چطور بود عملتون راضی بودین ؟ قد و وزنتون چطور بود ؟ چند کیلو کم کردین ؟ 

سلام روشنک عزیز. ممنون از راهنمایی های دلسوزانتون در مورد تجربه ی عملتون‌. عزیزم فقط میخواستم بدونم در حال حاضر که نزدیک ۱۰ سال میگذره وزنتون چقدره؟ آیا آرتروز و پوکی استخوان ندارین؟

سلام روشنک عزیز. ممنون از راهنمایی های دلسوزانتون در مورد تجربه ی عملتون‌. عزیزم فقط میخواستم بدونم ...

سلام عزیزم.

خواهش میکنم.

من الان خدود ۶۵، ۶۶ کیلو هستم.

آرتروز و پوکی استخوان هم ندارم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

سلام روشنک جون 

من تو یه تاپیک دیگه و این پیامتون رو خوندم 

چند تا سوال دارم امیدورام هنوز تو سایت باشین

شما بعد ده سال وزن اضافه نکردین 

عصبی و کم حوصله نشدین نسبت به قبل عمل 

باردار شدین تو بارداری اذیت نشدین

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ممنونم.

عزیزم منم میخوام عمل کنم 

ولی میگن باید ۱۰۰میلیون بدم

وزنم خیلی زیاد شده الان ۱۱۰کیلو هستم تورو خدا بگو کدوم دکتر رفتی

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
نه عزیزم... بی ام آیت باید بالای ۴۰ باشه... شما اگه بشی ۱۰۷، میری بالای ۴۰...

من با دکتر فربد امامی یگانه

صحبت کردم ازشون پرسیدم که ایا بیمه قبول میکنید

گفتند بیمارستان قبول نمیکنه اصلا

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

سلام

صاحب تاپیک اگر سوالم دیدن جواب بدن لطفا

عزیزم شما عوارضی نداشتین تو این چندسال 

من تصمیم ب عمل دارم‌

ولی چندنکته منو میترسونه

من خیلی ولع خوردن دارم... هم حجیم خوارم هم ریزه خوار....میترسم بعد عمل از لحاظ روانی بهم بریزم... ک چرا نمیتونم زیاد بخورم....ممنون میشم تجربتون بگین 

ایا هنوز غذاتون کمه... مدل غذا خوردنتون بگین