2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

191645 بازدید | 484 پست

سلام.

بچه ها من میخواستم تجربه ای که داشتم رو باهاتون درمیون بزارم، شاید به درد یکی خورد.(طولانیه، ولی واسه چاقا ارزششو داره. پس لطفا غر نزنید)

من ۱۱۶ کیلو بودم، بی ام آیم بالای ۴۱ بود، عمل مینی بای پس معده کردم، و کمتر از ۱ سال بعدش حدود ۵۰ کیلو کم کردم و شدم ۶۵، ۶۷ اینا.

مینی بای پس، همون بای پسه، ولی دوبلش.

کلش اینجوریه که معده رو جوری منگنه میکنن که اونجایی که غذا توش میره، کوچیک بشه، و روده رو هن میزنن به معده، و اینجوری جذب کم میشه.

تو بای پس ۶۰ سی سی معده واستون میمونه که غدا توش پا بشه، و تو مینی بای پس ۳۰ سی سی.

جذب رو مطمئن نیستم، ولی فکر کنم تو بای پس ۳۰ درصد جذب دارید، ولی تو مینی بای پس ۱۵ درصد.

بعد از عمل، فقط یه ته لیوان آبمیوه ی رقیق شده میتونستم بخورم.

تا دوهفته. بعدم تا دوهفته سوپ، بعدشم غذای معمولی،ولی خیلی کم.

ولی نگران نباشید. اون ۶۰ سی سی همونقدر نمیمونه. چون اسمش معده است، و بزرگ‌میشه.

ولی خب نه اونقدر که دوباره برگردید به اون وزن کذایی...

مثلا اوایل من ۱ یا دو قاشق برنج میتونستم بخورم، ولی الان بعد از سه سال، ۵، ۶ تا قاشق میخورم.

بعدشم زود به زود گرسنم میشه. یعنی در واقع به اندازه ی دیگران میخورم، ولی خب خرد خرد.

معدم جا نداره یهو بپذیره.

و اما عوارض:

بعضیا نمیتونن غدا بخورن، یا تا میخورن گلاب به روتون بالا میارن.

ولی من اصصصصلا اینجوری نبودم خدا رو شکر.

بقیه ی عوارضش هم همون عوارض رژیمه. مثل ریزش مو. ولی خب قطع میشه. نگران نباشید

یا مثلا دو سه ماه بعد از عمل، که هی داری وزن کم میکنی، بی جون و حال میشی...

ولی باید عزمتو جزم کنی بری ورزش، که پوستت شل نشه.

من نتونستم و الان پوستم شله. ولی بازم ابدا پشیمون نیستم.

و یه چیزی که بقیه کسایی که عمل کردن شاید روشون نشه بهتون بگن، ولی اینجا چون کسی کسی رو نمیشناسه، راحت تر میتونم بهتون بگم، اینه که بوی گاز معده و مدفوعتون، خیلی بد میشه.

که البته با تغذیه درست و اینا میشه کنترلش کرد. ولی اگه بخوای عادی همه چیز بخوری و همش گوشت و اینا، نه. واقعا بوش بده.

البته اونم دوره ایه.

دورش که سر بیاد، بهتر میشه

برای بچه دار شدن هم اصصصصلا نگران نباشید.

دخترخاله ی من بای پس کرد، سه ماه بعدم حامله شد، دختر گلش هم الان سه ماهشه، سالم سالم.

قبلش بخاطر چاقی زیاد، هرچی اقدام میکرد نمیشد.

ولی بعد از عمل، چون لاغر شده بود، زودی باردار شد.

منم والا ربطشو نمیدونم.

ولی دکتر گفته بود که بخاطر چاقی حامله نمیشی و مشکلی نداری.

که انگاری هم درست گفته بود.

بیمه هم اگر بی ام آی بالای ۴۰ یا ۴۱ باشه، بهش تعلق میگیره. چون دیگه عمل زیبایی نمیشه.

و بیشتر هم روی بیمه تکنیلیتون حساب کنید. چون تعمین اجتماعی، خیلی نمیده.

هزینشم همه قیمیت هست، ولی الان فکر کنم حدود ۲۰ تومانی باشه.

ببخشید طولانی شد.

گفتم همه چیزو بگم.

اگه سوال داشتید درخدمتتونم. اگرم اینجا نخواستید، درخواست  دوستی بدید خصوصی جوابتون رو میدم.

ولی به همه چاقا توصیش میکنم...

عالیههههه

عالییییییی

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

خواهر من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی بای پس انجام داد اونم واقعا بینظیر شده ایشون هم اسلیو میکنن هم بای پس
اگر کسی تهران مشکل خواهر منو داره که وزنش خیلی زیاد و نمیتونه هیچ جوری کم کنه پیشنهاد میکنم کاراشونو ببینید
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

خوبی که ایشون دارن اینه که هم تجربه بالایی توی انواع جراحی لاغری دارن ( بیش از 7000 عمل موفق)
تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر مجرب عمل میکنن و یکی دیگه از نکات مثبث از نظر من اینه که با تمام بیمه ها قرارداد دارن که برای هزینه عمل مزیت بزرگی محسوب میشه

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و البته یکی از اقواممون هن اسلیو کرده،(همونی که بهاره رهنما و نعیمه نظام دوست انجام دادن) ولی هیچچچچی نمیتونه بخوره.

الان بیشتر از یک سال گذشته، ولی یه قاشق میتونه بخوره، بعدشم بالا میاره.

پارسال ماه رمضون، روزه هاشو کامل گرفت، سخری هم فقط میتونست یه دونه خرما بخوره با یه استکان چای.

ولی خب ضعف و اینا نکرد خدا رو شکر.

کلا اسلید رو خیلی قبول ندارم، و اطلاع درستی هم ازش ندارم.

ولی بای پس و مینی بای پس رو خییییییییییییلی پیشنهاد میکنم به افراد چاق

پس راحت لاغر شدی؟

خییییییلی.

عملشم بسسسسیار راحت بود.

ساعت ۱۰ اومدم پخش، ساعت ۳ داشتم راه میرفتم، فردا صبحشم مرخص شدم.

هفته ی بعدشم رفتم خوابگاه

یعنی تا این حد خوب بودم که تنهایی رفتم خوابگاه یه شهر دیگه واسه خودم.

فقط چهار تا دونه سوراخ بود.

ولی بی نهایت راحت بود.

دوستام میگفتن وایییی. تو دستشویی میری میای لاغر شدی.

صبح بیدار میشی لاغرتر شدی...

خواهرمن با اسلیو کرده خیلی راضیه هزینه هاشو نمیدونم الان چجوریه میتونین تماس بگیرید سوال کنید اما دکترشون واقعا کارشون عالیه

دکتر محسن میر حسینی رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com

و البته یکی از اقواممون هن اسلیو کرده،(همونی که بهاره رهنما و نعیمه نظام دوست انجام دادن) ولی هیچچچچ ...

واااي عزيزم منم اخر تير وقت عمل دارم ميشه درخواست دوستي بدم شماره بدم تا شملره شما رو هم داشته باشم ؟؟!!

عه چه خوب!! شوهرمنم تپله براکارش اینا مشکل پیش نیاد؟

ببین یه درن، درم، (اسم دقیقشو نمیدونم) یه چیزی تو شکمت میذارن، که خب تا وقتی که اون هست، درد داری.

واسه اینه که خون و عفونتی اگر باشه، ازش بیاد بیرون.

مال بعضیا فوقش یه هفته طول میکشید. هی ازش چیز میومد، خب تا اون باشه نمیشه کار کرد.

ولی مال من چون خیلی خوب بود، همون روز درآورد، فرداش من خودم تنها رفتم آرایشگاه...😂😂😂😂😂😂

درن رو دربیارن دیگه هیچ درد و مشکلی نیست.

همه کار میشه کرد. حتی بنایی..

همسایه ماهم انجام داده دقیق نمیدونم کدوم و انجام داده ولی امروز که دیدمش دهنم باز مونده بود قبل از ماه محرم انجام داده بود امروز پرسیدم چند کیلو کم کردید گفت ۴۰ کیلو. خیلی چاق بود خیلی اصلا نمیتونست راه بره الان باربی شده واسه خودش سنشم بالاس 

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی