2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191647 بازدید | 484 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال هوس خوردن چیزها اذیتتون نمیکنه؟مثلا جلو چشمتون یه چیز خوشمزه هست ولی شما نمیتونین بخورین؟

سلام.

چرا نتونم بخورم؟

فقط وقتی نمیتونم بخورم که سیر باشم.

اون موقع هم خب آدم دلش چیزی نمیخواد.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

سلام روشنگ جان من ۱۴ روزه عمل بای پس شدم فردا قراره پوره خوار بشم چندتا سوال دارم ازت ممنون میشم همرو جواب بدی عزیزم

۱ـتو دوران پوره خواری معدت اذیت نشد؟من یه قاشق ماست خوردم احساس سنگینی کرد معدم و درد گرفت تو چقدر پوره میخوردی؟

۲-پودر پروتئین و کلاژن مصرف کردی؟اگه اره چطور مصرف کردی و چه مدت؟

۳-وقتی رفتی سر سفره غذا خوردن اذیتت نکرد؟چقدر تونستی بخوری؟چه غذایی خوردی اولین بار؟

۴-برنج و نون رو چند ماه بعد عمل شروع کردی؟

۵-الان یه لیوان آب بخای بخوری میتونی یه لیوان یجا بخوری یا بازم باید قلوپ قلوپ بخوری؟

سلام روشنگ جان من ۱۴ روزه عمل بای پس شدم فردا قراره پوره خوار بشم چندتا سوال دارم ازت ممنون میشم همر ...

سلام عزیزم.

مبارک باشه😍

والا من ۲ هفته بعد از عمل، سوپ میکس شده رو شروع کردم، و  دفعه ی اول حواسم نبود که باید ۲ تا قاشق بخورم، ۵، ۶ تا قاشق خوردم😂😂😂 و بعدش بالا آوردم. ولی بجز اون، دیگه چیزی یاد ندارم که اذیتم کرده باشه. ولی خب بدن با بدن فرق میکنه.

پروتئین و جوانساز نخوردم.

اولین بار فککککر کنم کوکوسبزی خوردم.

کلا خدا رو شکر من تو هیچ مرحله ای اصلا اذیت نشدم. تو هیچ چیز مشکلی نداشتم.

همون یک ماه بعد از عمل نون و برنج رو شروع کردم و مشکلی نداشتم.

یه لیوان آب رو نه هنوز.

نمیتونم یه نفس سر بکشم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
سلام روشنگ جان من ۱۴ روزه عمل بای پس شدم فردا قراره پوره خوار بشم چندتا سوال دارم ازت ممنون میشم همر ...

سلام عزیزم من ۸ روزه بای پس کردم خیلی درد دارم نمیتونم زیاد چیزی بخورم همون مقدار که دکتر گفته... تو همین چند روز ۱۰ کیلو کم کردم

یکم آب هم میخورم احساس درد میکنم اذیتم این دردا برا شما تا کی بود؟

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩
سلام عزیزم من ۸ روزه بای پس کردم خیلی درد دارم نمیتونم زیاد چیزی بخورم همون مقدار که دکتر گفته... تو ...

سلام من تا سه روز درد شدید داشتم تا درن دراوردن راحت شدم بازم درد داشتما اما خیلی کم فقط تکون میخوردم دردم میومد دو سه روزم اونجوری بودم بعدش کلا اوکی شدم

سلام عزیزم من ۸ روزه بای پس کردم خیلی درد دارم نمیتونم زیاد چیزی بخورم همون مقدار که دکتر گفته... تو ...

منم نمیتونستم زیاد بخورم ده روز اول ده کیلو کم کردم الان که پوره خور شدم یکم بیشتر میتونم بخورم

سلام عزیزم.مبارک باشه😍والا من ۲ هفته بعد از عمل، سوپ میکس شده رو شروع کردم، و دفعه ی اول حواسم نبو ...

و یه سوال دیگه،الان شیرینی و ماکارانی و نون و برنج چطور مصرف میکنی؟مقدار مصرف شیرینی در هفته چقدره

سلام من تا سه روز درد شدید داشتم تا درن دراوردن راحت شدم بازم درد داشتما اما خیلی کم فقط تکون میخورد ...

الان رسیدی به رژیم پوره و میکس 

چجوریه؟ حال و اوضاعت؟

من هنوز ۵ روز دیگه مونده از رژیم مایعاتم 

حس گرسنگی اصلا ندارم ولی احساس بیحالی و ضعف شدید دارم....

با سندروم دیس گرافی دست و پنجه نرم میکنم سعی میکنم درست بنویسم اگه غلط املایی دیدین ممنون میشم بهم بگین⁦❤️⁩
الان رسیدی به رژیم پوره و میکس چجوریه؟ حال و اوضاعت؟من هنوز ۵ روز دیگه مونده از رژیم مایعاتم حس گرسن ...

اره الان تو پوره ام از مایعات خیلی بهتره گشنم میشه بعد دو قاشق سه قاشق میخورم اوکی میشم،منم بی حال میشم اما کم،زمان مایعات حالم بهتر بود بنظرم،فقط از جام بلند میشدم سرگیجه میگرفتم الان بهتر شده چون ویتامینامو میخورم

مایعات چیا مصرف میکنی؟

آبمیوه طبیعی

شیر بدون لاکتوز 

چای

آب گوشت صاف شده

الان رسیدم به پوره خواری 

و یک هفته است وزنم تغییر نکرده همون ۱۴ کیلو که کم کردم مونده همینجور 😢

آبمیوه طبیعیشیر بدون لاکتوز چایآب گوشت صاف شدهالان رسیدم به پوره خواری و یک هفته است وزنم تغییر نکرد ...

تند تند وزن نکن خودتو منم اخرای پوره ام وزنم ثابت مونده همون ۱۴ کیلو کم کردم از یه طرفم پریود شدم اون خودش باعث میشه وزن نیاد پایین