2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191644 بازدید | 484 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وزنم ۱۰۵ با قد ۱۶۷ متاسفانه بیمه تکمیلی قبول نمیکنه راهی نیست که بیمه قبول کنه؟

عزیزم بیمه هیییییچ دلیلی رو بجز بی ام آی بالای ۴۰ یا ۴۱ قبول نمیکنه.

حتی اگه کل دکترهای کشور نامه بدن و تایید کنن که دور از جونت بخاطر چاقی داری میمیری، بازم میگن باااااید بی ام آیت بالای ۴۰ یا ۴۱ باشه تا ما قبول کنیم.

تنها قانونش همینه...

اگه ۴۰ لازم باشه، ۱۱۲ بشی کافیه...

۷ کیلوئه همش دیگه...

بخور میرسی بهش😉😉😉😉

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
یکی میگف اگه قند داشته باشی bmi زیر ۴۰ هم بیمه میده درسته؟ قند باید چند باشه؟

ببین اون موقع که من رفتم عمل کنم، کمرم شکسته بود، دکترم هم نامه داده بود که باید زودتر لاغر بشه و واسش خطرناگه و شاید قطع نخاع بشه...

ولی بیمه ای اصلا نمیذاشت حرف بزنیم...

میگفت قانونوما فققققط بی ام آیه.

ما کار نداریم چه بیماری ای دارید.

فقط همین

من تو انجام آزمایش های قبل از عمل هستم . می خوام بیمارستان لقمان حکیم عمل کنن . چون آیم و دیابت دارم دکترم گفته حتمی بابد عمل کنم bmiمن ۳۹ هست . تو بیمارستان لقمان هزینه عمل حدود ۴ یا ۵ میلیون بیشتر نمیشه . برای کسانی که مثل من بیمه تکمیلی ندارند چنین پیشنهادی می کنم . اما آزمایشای اولیش هفت خوان رستمه . 

سلام . من تو مراحل آزمایشای اولیه بای پسم . بی نهایت به کمکتون و راهنمایی هاتون احتیاج دارم . لطفا راهنمایی و تجربیاتتونو  یا من به اشتراک بزارید . چند تا سوال دارم لطفا در خواست دوستیمو بپزیرید 

سلام . من تو مراحل آزمایشای اولیه بای پسم . بی نهایت به کمکتون و راهنمایی هاتون احتیاج دارم . لطفا ر ...

عزیزم ممنون که از بیمارستانت توضیح دادی...

چشم الان قبول میکنم.

سلام، بهت تبریک میگم، خدا رو شکر که عمل بدون عارضه ای داشتی، ولی یه چیزی رو من اضافه کنم که این عمل ها ممکنه عوارض خطرناکی هم داشته باشه، پس تا می تونید اول با رژیم و ورزش سعی کنید وزن تون رو کم کنید، هر چی باشه رژیم گرفتن از اینه که زیر تیغ جراحی برید راحت تر و کم عارضه تره مگه توی چاقی های مرضی و مرگ بار، من خودم رژیم گرفتم و خدا رو شکر خوب دارم پیش میرم، تحت نظر یه دکتر خوب تغذیه، من لینک کلینیک اش رو براتون میذارم ان شاا...به درد اونایی که میخوان رژیم بگیرن بخوره 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

در این کانال سعی داریم مطالب مفید و درست در زمینه تغذیه سالم در اختیار شما خوبان قرار دهیم.

از این که با ما همراهید سپاس گزاریم.

در ضمن

برای دریافت انواع رژیم‌های چاقی، لاغری ، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید.

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی بامجوز تخصصی ورسمی از دانشگاه شهیدبهشتی

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/