2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

279 بازدید | 22 پست

خانمای شاغل بیاین بگینن راضین ازشاغل بودنتون ؟حقوقتون چطوره؟شغلتون چیه؟ب خونه و شوهر وقت مبکنین برسین؟😃

من خودم دو روزه ی فروشگاه مشغول شدم فروشندم میخوام خودم خرج دانشگاهمو دربیارم ولی وقتی میام خوونه داغونم ازخستگی البته هنو نامزدم موندم اونایی ک خونه خودشونن و شاغلن چجوری وقت میکنن ب همه چی برسن😐رمزموفقیتتونوبگین خدایی😃

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

بستگی به کار داره.بعضی کارا فقط حضورت مهمه وزیاد انرژی نمیبره

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته شاغل باشی خیلی

من چون کارگاه برای خودمونه تاظهر میخوابم ظهر به بعد سر کار میرم ولی تا2شب باید بدوعم که به کار وخونه برسم

تفریحم که کلا تعطیل،هغته ای یه بار فقط میرم خونه مامانم جمعه ها

خلاصه کارسختی رو شروع کردی ولی ایشالا موفق باشی،خوبه که کار کنی،شوهرت قدرتو بیشتر میدونه ومحبتش بهت بیشتر میشه مطمئن باش

خیلی سخته شاغل باشی خیلی من چون کارگاه برای خودمونه تاظهر میخوابم ظهر به بعد سر کار میرم ولی تا2شب ...

نه بابا شوهرا که قدر نمیدونن

منم شوهرم خرجمو نمیده مجبورم کار پیدا کنم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خیلی سخته شاغل باشی خیلی من چون کارگاه برای خودمونه تاظهر میخوابم ظهر به بعد سر کار میرم ولی تا2شب ...

چون داری به شوهرت کمک میکنی بخاطر همین بهت محبت میکنه

خوش به حال شوهرت شده

مرد باید مرد باشه لعنت به هر چی نامرده

خیلی بستگی به همسر آدم داره اگر آدم قدر نشناسی باشه یا نخوان همسرشون رو تو کار خونه کمک کنن به نظرم شاغل شدن فقط فرسایشی میشه و زنو پیر و شکسته میکنه.ولی اگر همسر آدم رفیق و همراهت باشه خیلیم خوبه

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊

من هشت ساله دارم کار میکنم چهارسال اول قبل از ازدواجم بود 

مادرم همیشه میگفت موندم تو چطوری میخوای خونه داری کنی 

ولی تو این چهار سال بعد از ازدواجم واقعا میرسم به همه چیز 

نظافت خونه اشپزی تفریح کتاب خوندن مهمون داری و ... 

به نظرم واقعا خدا توان ادم رو زیاد میکنه

كارمند بانكم 

حقوقم ٢٥٠٠

ساعت ٦بعدظهر ميام ٢وعده غذادرست ميكنم براي دوروز و خونه تميز ميكنم

جمعه ها به خانوادم سر ميزنم

خانواده شوهرمم توو يه ساختمونيم ميبينمشون هرشب

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من ساعت یکو نیم میام خونه

خییییلی خسته میشم،وقتی که میام اصلااا انرژی ندارم

کارم بهداشته

حقوقم حدود یکو هفتصد

خییییلی از حقوقم ناراضی ام

ولی بنظرم زن شاغل باشه نظمش خیییلی بیشتر

اعتماد بنفسش بالاتر

همه چیزش بهتر میشه

خانمی که توی خونه س تا یازده دوازده خابه

ظهر میخابم عصر پامیشم شام درست میکنم برا ناهار هم میمونه

اگر نموند یه املتی چیزی میخورم

روزای تعطیل هم تمیز کاری و مرتب کردن خونه