2777
2789
عنوان

همسر رمانتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4914 بازدید | 114 پست
تاپیکت عالی بود، آدم میتونه با همون یه خاطره خوب که ته مغزش خاک گرفته کلی انرژی بگیره و بی توجهی الا ...

دقیقا.خیلی از خانوما خوبیای همسرشونو یادشون میره.اما خانم گلا بعضی از کارای کوچیک شوهرتون ارزوی خیلی خانمای دیگس.قدر بدونین  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی همین گل کوچیک خیلی با ارزشه.همین ک مفهومه دوست دارم تو برام مهمی رو میرسونه خیلی خوبه  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

اول عقدمون روز تولدم یه جعبه گل گرفت با یه انگشتر خیلی ناز به قول خودش کلی گشته بود با دوستش 

میگف فلانی همش غر میزده خستم کردی (ما هم کلاس بودیم و بایکی از بچه های دانشگاه رفته بود )و شبش هم.کیک و تولد 

ولی اولی و آخرین سورپرایزش بود که فک میکنم تقصیر خودم شوهر داری بلد نبودم ای کاش یه کم ناز و ادا داشتم   

انگشتر هم گم شد که اونم ماجرااها داره خیلی دوسش داشتم 

بنماے رخ که باغ و گلستانم آرزوست ...
حتی همین گل کوچیک خیلی با ارزشه.همین ک مفهومه دوست دارم تو برام مهمی رو میرسونه خیلی خوبه   &nb ...

ااااااااارررررره 

اینقد اون روز خوشحال شدم 

ایشالله یه بخت خوب قسمتت بشه

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
انشا.. یه مرد خوب نصیبت بشه عزیزم. مردی که کنارش آرامش داشته باشی

فدات بشم مررسی  

شوهر من یه وقتها یه کارایی میکنه ، مثلا تو آشپزخونه دارم کار میکنم اونم تو حیاطه ، یه دفعه میبینم توری آشپزخونه رو میزنه کنار از تو باغچه گل کنده آورده ، یا مثلا چند روز پیش من یه گل کاغذی سرخابی تو خیابون دیدم عاشق رنگش شدم ، خودمون صورتیش رو تو حیاط داشتیم بعد دیدم امروز اومده از سرکار چندتا نهال گل کاغذی خرید آورد همون رنگ همه رو کاشت دور حیاط گفت برات رنگای دیگه اش رو هم سفارش دادم بیاره گفتم خیلی گل کاغذی میریزه زحمتت زیاد میشه گفت فدای سرت تو کیف کن ، یا مثلا یه وقتها قبل سرکار رفتن برام صبحانه میچینه و چایی دم میکنه بعد میره که بیدار شدم خوشحال شم ، کادو هم یه وقتها برام میگیره میاره اکثرا هم کیف و کفش

ديديد مثلا وقتي هامله ميشيم شوهرا ي چيزي ميگيرن

من همیشه فکر اینو میکنم بوخودا.ک حامله شم هی دلم بخواد هی شوهرم بخره .لوس شم  

شوهر من یه وقتها یه کارایی میکنه ، مثلا تو آشپزخونه دارم کار میکنم اونم تو حیاطه ، یه دفعه میبینم تو ...

خیلییی خوب بود.عشقتون پایدار

ای خداااااا من رمانتیک و احساسی شوهرم یه تیکه سنگه فقط😓😓😓😓

هیچ حسی تو وجودش نیست

اگه یک ماهم دست بهم نزنه عین خیالشم نیس

حرف عاشقونه حسرت بدلم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸