2777
2789
عنوان

همسر رمانتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4913 بازدید | 114 پست
ای خداااااا من رمانتیک و احساسی شوهرم یه تیکه سنگه فقط😓😓😓😓 هیچ حسی تو وجودش نیست اگه یک ماه ...

حتما شوهر شماهم خصوصیات خوب دیگه ای دارن.بعضیا از مردا احساسشونو بروز نمیدن ولی واقعا عاشق خانمشون هستن.شما ابراز علاقتو بیشتر کن شاید رو ایشونم اثر گذاش

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ولی دو سال زمان برد تا فهمید باید برای زن یه کارایی بکنه 

ایرادی نداره!خیلی از مردا چون تجربشون کمه ب مرور یاد میگیرن .مهم اینه ک الان فهمیده و انجام میده

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
عزیزم    

اونموقع متنو که اوکی کردم دیدم زنگ زد در خونه گفته بودم گوجه بخره برا شام

دیدم بعداونی خریدارو بهم داد رفت از تو آسانسور یه جعبه اورد بهم داد گفت مال تو

برام خونه حمام خریده بود .اخه یکماهه حولم پاره شده بود پشتش

گل گل رنگ صورتی .خدایی سوپرایز شدم انتظار نداشتم یادش باشه

بنظر من سوپرایز میتونه همین کارای کوچیک باشه . ☺

به اميد خدا هرزمان كه قسمتتون شد قبل از تصميم نهايي حتما به رفتار پدر فرد دقت كنيد پدر ها آينده پسرش ...

شاید!اما نمیتونیم بگیم صددرصد.چون من خودم چند مورد دیدم اخلاق رفتار پسر پدر کاملا متفاوت بوده!

اونموقع متنو که اوکی کردم دیدم زنگ زد در خونه گفته بودم گوجه بخره برا شام دیدم بعداونی خریدارو بهم ...

من ک الان دارم میخونم خنده اومد رو لبام.حس شما معلومه چقد قشنگ بوده اون لحظه.خدا تموم زندگیتونو پرکنه از لحظات و اتفاقات قشنگ

من شوهرم باراول آشناییمون ینی قبل ازدواج برام یه دسته گل بزرگ گل مریم گرفته‌بود اخ خودش گل مریم دوس ...

سلام گول خورده منم گول خوردم😆😂

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖