2777
2789

سلام مامانا. من تاپیک‌های مربوط به زایمان و بیمارستان‌های کرج رو خوندم اغلبشون به نظر یا تبلیغ میان یا تخریب!

من زایمان اولم تو صارم بودم و خیلییی راضی بودم. اما چون سرعت زایمانم زیاد هست؛ میترسم این دومی تو اتوبان به دنیا بیاد. البته صارم رو میرم اما می‌خواستم محض اطمینان یه دکتر و بیمارستان هم تو کرج در نظر داشته باشم.

کسی هست تجربه داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر اولی خیلی خوب بود اما الان باعث استرسم شده. از پاره شدن کیسه آبم تا به دنیا اومدن دخترم ۳ ساعت و ...

خوشبحالت دست راست سرمن😐

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
عزیزم طبیعی می‌خوای زایمان کنی؟ امیدوارم به سلامتی نی‌نیت رو بغل بگیری و زایمان راحت و خوبی داشته ب ...

بله 

ممنون همچنین شما😄

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
۳۶ هفته و ۵ روز زایمان زودرس داشتم

من تخت جمشید زاییدم

اینم بگم که من اصلا کرجی نیستم و کمتر از یکسال هست که ساکن این استان شدم پس قصد تبلیغات ندارم 

اما عالی بود عاااالی

من سزلرین شدم

اما طبیعی ها هم خیلی راضی بودن

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

من اگه سزارین بودم، نگرانی نداشتم اما بحث طبیعی خیلی فرق داره. اتاق درد مشترک و به موقع اومدن دکتر و کلی فاکتور یهویی داره که به خاطر اینکه نمیشه براش برنامه‌ریزی کرد کاملا از کنترل خارجه

۳۶ هفته و ۵ روز زایمان زودرس داشتم

عزيزم چقدر همه چيت شبيه منه

منم سرعت زايمانم بالاس سر پسرم دو ساعته زايمان كردم

اتفاقا ٣٦ هفته و ٤ روزم بود

انشاءالله اين زايمانتم راحت باشه ني ني سالم بياد بغلت🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏