2777
2789
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 39351 بازدید | 475 پست
ماریا جان من باسلوق درست کردم موبه مو مثل شما ولی یک ساعت و نیم طول کشید تا یکم‌ حالت خمیری پیدا کنه ...

گلم نشاسته ها جذب کمتر و بیشتر دارن. باید چند قاشق دیگه نشاسته بریزی. یا اینکه حرارتت دیگع خیلی کمه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریا جان باسلوق رو نباید بخوریم تا ۲۴ساعت ؟؟؟؟. منظورم اینه که آماده نیست یهی تذ اونموقع بزاریم تو ...

میشه خورد عزیز. کاملا سفت نمیشه فقط

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ماریا جان

برای ژله پف پفی بجای ژله بخوام از پودر ژلاتین استفاده کنم ب چه صورته؟

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
سلام ماریا جان برای ژله پف پفی بجای ژله بخوام از پودر ژلاتین استفاده کنم ب چه صورته؟

سلام گلم. به ازای هر لیوان ابی که میریزی یک قاشق ژلاتین میخوای و یک قاشق شکر

سلام گلم. به ازای هر لیوان ابی که میریزی یک قاشق ژلاتین میخوای و یک قاشق شکر

ممنون عزیزم🌹

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
برای ژله پف پفی هم  پودر ژله یک بسته  شکر چهار قاشق  اب یک سوم لیوان  تمام م ...

ماریا جون چطوری اونطوری نواری پیچیدی

چ ژله ایی براش خریدی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ماریا جون چطوری اونطوری نواری پیچیدی چ ژله ایی براش خریدی

گل من اگه نواری منظورت اوناییه که تو شیشه ست. اونا امادن. درست نکردم. تو اون ظرف که گردی دو رنگه اول یه رنگ و ریختم یکم خنک شد رنگ بعدی و ریختم بعد با هر کاتر گردی که داری قالب میزنی

ماریاجان کاشکی باشی الان

برای راحت الحلقوم ننوشتی کی ژله و اضاف کنم باچقداب مخلوط کنم آب سردیاگرم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ماریاجان باسلق رو درست کردم مرسی مث مال خودت شد

راحتی ها شل شده گذاشتم تویخچالم مث شله زرده یطوریه نصف نصف شد شیشه آییم نشدچرا