2777
2789

سلام دوسال اقدامم تواین دوسال ازکیت تخمک گذاری استفاده نکردم میخام ماه بعد استفاده کنم ولی نمیدونم ازروز چندم پری البته دوره من 28 روزه س من روز 12 تا 14 ترشحات کش دار دارم ک نزدیکی ها اون موقع هرشبه

اول اینکه هر شب نزدیکی نکن چون اسپرم ضعیف میشه

روز ۱۵بزن اگه دو خط پررنگ شد ۲۴ساعت بعدش اقدام کن اگه ن دوباره فرداش کیت بزن ببین کی دو خط میشه

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرشب که نه فقط شب 13و14 و15 پشت همه ؛باید صبحا کیت بزنم یاهروقت ازروز میشه ،

ریپلای کن ک متوجه بشم ج دادی.مث الانه من ...

صبح بین هشت صبح تا غروب وقت داری ک بزنی،برعکسه بی بی چک ادرار اول صبحت هم نباشه

مشکلت چیه

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃

از روز 10 بزن معمولا نزدیک تخمک گذاری دوخط میشع ولی روز تخمک گذاری خط پایینی خیلی پر رنگ میشع میشه مثل بالایی همون روز دقت کنی ترشحت زیاده تا روز 15 ادامه بده بنظرم تا زمانی که کیتت کم رنگ بشه روزاییم که کسا دوخط پر رنگ بود اقدام کن

از روز یازدهم به مدت پنج روز کیت استفاده کن صبح زود بخاطر غلظت ادرار میگن خوب نیست 

تو این پنج روز ساعت مشخصی استفاده کنی بهتره مثلا هرروز ده تا یازده

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
ریپلای کن ک متوجه بشم ج دادی.مث الانه من ... صبح بین هشت صبح تا غروب وقت داری ک بزنی،برعکسه بی بی چ ...

دکترا میگن مشکلی نداری ازلحاظ تخمدان پریودام هم منظمه شوهرمم مشکلی نداره یعنی داشت بعد عمل واریکوسل خوب شد سه سال پیش هم یه بارداری پوچ داشتم  میگن ظاهرمشکلی نداری ولی لوله های رحم هم ارزیابی بشه بد نیست