نیوشاجان مدیر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 عنوان بذاریدکودک شو.امشب یکی ازنی نی سایتی هاشرکت کرده💕💕 | مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 131 پست بچه کاربرمهتاب گفت که امشب توبرنامه کودک شو شرکت کرده. السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢 1397/02/23 | 23:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
spariii عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 713 آخی نازی اینجوری خیلی خوبه من خیلی دوست داشتم زودازدواج کنم که فاصله سنیم بابچم کم باشه ولی خب قسمت ... انشاالله یه همسر خوب قسمتت بشه عزیزم.هنوز خیلی فرصت داریا😉
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 انشاالله یه همسر خوب قسمتت بشه عزیزم.هنوز خیلی فرصت داریا😉 مرسی عزیزم.ایشالا.نه دیگه پیرشدم که😣 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
spariii عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 713 مرسی عزیزم.ایشالا.نه دیگه پیرشدم که😣 نه بابا تازه اول جوونیته.درس میخونی؟اگه بدونی من چقد دلم میخواست دیر تر ازدواج میکردم دیر تر بچه دار میشدم از هیچ کدومش لذتی نبردم چون همش زود اتفاق افتاد.همه چی به موقش قشنگه
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 نه بابا تازه اول جوونیته.درس میخونی؟اگه بدونی من چقد دلم میخواست دیر تر ازدواج میکردم دیر تر بچه دار ... تازه درسم تموم شده عزیزم.دیگه قسمتت بوده اینجوریم یه لذت وشیرینی خاص داره عزیزم ایشالاخوشبخت باشی ازتموم روزای قشنگت لذت ببری السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
spariii عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 713 تازه درسم تموم شده عزیزم.دیگه قسمتت بوده اینجوریم یه لذت وشیرینی خاص داره عزیزم ایشالاخوشبخت باشی از ... فدااات عزیزم لطف داری.انشاالله که تو هم خوشبخت بشی دوستم😍😍😘
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 فدااات عزیزم لطف داری.انشاالله که تو هم خوشبخت بشی دوستم😍😍😘 قربونت برم مرسی گلم💕💕💕💕 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 خداروشکرررر چی خداروشکر؟🤔🤔🤔🤔 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 اینکه شرکت کرده بودددد این تاپیک مال۵ماه پیشه برام سوال شدکه چرایهواومدی پست گذاشتی ویکی ازتاپیکای دیگمم لایک کردی دلیل خاصی داره عزیزم؟ السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
hani1382 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 353 این تاپیک مال۵ماه پیشه برام سوال شدکه چرایهواومدی پست گذاشتی ویکی ازتاپیکای دیگمم لایک کردی دلیل خاص ... میدونم نه همینجوری گذاشتم
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 میدونم نه همینجوری گذاشتم آهان فکرکردم شناسایی شدم آشناباشی😉 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢