نیوشاجان مدیر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 عنوان بذاریدکودک شو.امشب یکی ازنی نی سایتی هاشرکت کرده💕💕 | مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 131 پست بچه کاربرمهتاب گفت که امشب توبرنامه کودک شو شرکت کرده. السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢 1397/02/23 | 23:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهلا155 عضویت: 1389/12/06 تعداد پست: 11050 ایشون هستن. من اشتباه کردم معذرت می خواهمولی ذهنم میگه یه نفر هم گفت 22😕خدایا الزایمر گرفتم یعنی😂
nafaskhanom عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1 دوستان من بازهم میگم ایشون گفتن 22ام رای بدین بعد بفهمین یکی دیگه بوده دپرس میشینا 😂😂😂 نه اسم بچه هاش که همینا بود با فامیلشون
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 اسم کاربری مهتاب تو نی نی سایت چیه؟ صفحه پنج ببین لینک کاربریشو السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 شما چند سالتونه من۳۱ و شوهرم ۳۲ تا حالا اقدام نکردیم. از وقتی اومدم نی نی سایت فک میکنم دیگه خیلی د ... من ۲۷ و همسرم ۳۶ولی دیر ادم باید به بلوغ فکری و به حدی که از خود گذشتگی داشته باشه بعد بچه دار شه خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 اینم جای خود داره ولی من آینده بچم خیلی برام مهمه اره واسه منم خیلی مهمه با این اوضاع مملکت فعلا خودمون هم آینده ای نداریم چه برسه بچه بیچاره خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 20037 من اشتباه کردم معذرت می خواهم ولی ذهنم میگه یه نفر هم گفت 22😕 خدایا الزایمر گرفتم یعنی😂 حالا بیست و دو و بیست و سه فرق زیادی هم با هم ندارن. تشخیص آلزایمرت مورد قبول واقع نمی شه. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مهلا155 عضویت: 1389/12/06 تعداد پست: 11050 حالا بیست و دو و بیست و سه فرق زیادی هم با هم ندارن. تشخیص آلزایمرت مورد قبول واقع نمی شه. &n ... 😂😂😂
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 22سالشه دوتا بچه داره 23سالمه مجردم.... هی دنیا مثل من😭 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 بیا بلخم باهم گریه کنیم ✋😂😭😢 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
spariii عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 713 منم بیست و یک سالمه پسرم نه ماهشه وقتی بیرون میریم با هم جوری نگامون میکنن که از بیرون رفتنم پشیمون میشم اخههه چرا😢😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 منم بیست و یک سالمه پسرم نه ماهشه وقتی بیرون میریم با هم جوری نگامون میکنن که از بیرون رفتنم پشیمون ... آخی عزیزم خب حتمابهت نمیادبچه داشته باشی حتمابی بی فیسی😚 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
spariii عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 713 آخی عزیزم خب حتمابهت نمیادبچه داشته باشی حتمابی بی فیسی😚 اره خیلی کمتر از سنم میزنم پیش اومده فک کردن چهارده سالمه😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 اره خیلی کمتر از سنم میزنم پیش اومده فک کردن چهارده سالمه😢 آخی نازی اینجوری خیلی خوبه من خیلی دوست داشتم زودازدواج کنم که فاصله سنیم بابچم کم باشه ولی خب قسمت نشده هنوز.من ۲۴سالمه😭😭 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢