2777
2789
عنوان

خواستگار برنگشت چرا به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3970 بازدید | 117 پست
زیاده طاقچه بالا گذاشتن  خانواده پسر اون راهو اومدن که عروس رو ببینن کم محلی کرده  خود د ...

نه اینا پدرشون هم رفته بوده فقط مادر و خواهر نبودن

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
یعنی کلا وقتی اینقدر براش مهمه که با این آقا ازدواج کنه  چرا اینجوری سبکشون کرده درسته خانواد ...

تازه این دوستم میگه من حتی حرفای اونارو هم نشنیدم چون تو آشپزخونه صداهاشون رو متوجه نمیشدم فقط فهمیدم مهمونی اومده که من نمیشناسم من از بس کثیف بودم رفتم تو اتاق بعد اونجا خواهرم گفته اومدن دم در این جوری گفتن خودش هم تو اتاق تازه فهمیده بود که اینا خونواده اون آقا پسر هستن اونم نه کامل بعد رفتن اینا داداشش واسش گفته بود اینجوری گفتن راجب پسرشون این متوجه شده بود که اینا کی بودن

میگفت اصلا سر و وضع مناسبی نداشتم که برم پیش اونا 

وقتی میبینن این نمیاد داداشش میاد بهش میگه اونا اومدن تورو ببینن میای پیششون اونم گفته بود نه نمیام بعد (اون موقع هم نفهمیده بوده که خونواده اون پسر هستن) خواهرش در میاد میگه که نمیخواد بره چرا بی احترامی میکنن!

خلاصه نرفته داداشش تو حال گفته نمیاد مامانش خواسته جمع و جورش کنه میگه که روش نمیشه بعد مامان پسر بلند میشه خودش بیاد تو اتاق که داداشش میگه حاج خانوم حالا اجازه بدین ی دفعه دیگه ایشالا!

اونم نمیاد دیگه!

بعد حدود ی هفته بعدش زنگ میزنن که میخوایم بیایم خونتون پدر که اینجوری میگه که پسرتون هم بیارین اینم میگه هروقت اومدیم خبر میدیم ولی دیگه خبری ازشون نشده!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودش دیده ولی خونواده ش ندیدن  میگفت خواهر بزرگم که متاهل گفته نمیخواد بری اینا خیلی پررو ...

وا خب همینه دیگه باید بیان ببینن از قدیم رسم بر این بوده . اگه نیان ببینن که چطوری خواستگاری کنن. 

پروو میشه دیگه چه حرفیه.

خب دختر و پسر که از قبل پسندیدن حالا نوبت  خانواده است

به نظرم رفتار دوستتون مناسب نبوده

حالا اونا دفعه اول پسرشون نیاوردن اما رفتار دوستتون بی احترامی بوده 

وا خب همینه دیگه باید بیان ببینن از قدیم رسم بر این بوده . اگه نیان ببینن که چطوری خواستگاری کنن.&nb ...

ممنون از نظرتون دوست گلم  

وا خب همینه دیگه باید بیان ببینن از قدیم رسم بر این بوده . اگه نیان ببینن که چطوری خواستگاری کنن.&nb ...

يعني چي حالا دفعه اول پسر رو نياوردن؟!😐

دختر و پسر مي خوان ازدواج كنن با هم. 

سرزده بيان، پسر رو هم نيارن!

كسي نگفت نديده ازدواج كنن، عين ادميزاد قرار ملاقات بزارن همراه شازدشون بيان.

دزد و پليس بازي چرا درميارن بعضيا.

ممنون از نظرتون دوست گلم    

البته ما برای داداشم هر جا که رفتیم خواستگاری اولا با هماهنگی قبلی بود و خونه دختر نرفتیم بیرون تو هتل قرار گذاشتیم دوما داداشمم بود در واقع فقط منو داداشم میرفتیم که دختر و پسر همو ببین و بپسندن بعد بقیه مراحل

البته رسم و رسوم شهرها و خود ادمها هم با هم فرق دارن.

انشاا... کار دوستت درست بشه

خيلي پررو هستن. به دوستت بگو اينو.😁 حالا اين نشد يكي ديگه. 

باشه    

البته ما برای داداشم هر جا که رفتیم خواستگاری اولا با هماهنگی قبلی بود و خونه دختر نرفتیم بیرون تو ه ...

ما هم اصلا همچین رسمی نداریم که پسر نیاد! 

این سرزده رفتنشون از همه چی بدتر بوده در واقع یجورایی همه چی رو خراب کرده!

قطعا اگه ی هماهنگی میکردن مثلا باباش ی روز میرفت با بابای دختر حرف میزد شماره میگرفت بعد تماس میگرفتن واسه ی روز دیگه با خانم و دخترش میرفتن دختر رو میدیدن حتی اگه پسر هم نمیومد این خیلی موجه بود ولی اینجوری خیلی بد شده!

يعني چي حالا دفعه اول پسر رو نياوردن؟!😐 دختر و پسر مي خوان ازدواج كنن با هم.  سرزده بيان، پس ...

سرزده اومدنشون خیلی بد بوده!

اونم تو اون روز بارونی بالاخره اینا باید احتمالش رو میدادن که کسی مهمون رو دم در زیر بارون نگه نمیداره باهاش حرف بزنه دعوتش میکنه تو خونه   

دوستتون برای کدام شهرن؟

ایلام