2777
2789
عنوان

خواستگار برنگشت چرا به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3970 بازدید | 117 پست
 خواستگاري سنتي هست كه هست بايد پسر باهاشون ميومد رفتار خانوادشون بسيار زشت بوده رفتار دوستتون ...

آره خود منم نظرم همینه که پسر باید میومد 

چی بگم به دوستم که از پسره خوشش میاد!  

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
احتمالا خانواده بسر خانواده دختر رو نبسنديدن

نه بابا فک نکنم اگه خونواده ش رو نمی پسندیدن که دوباره زنگ نمیزدن که بگن میخوایم بیایم خونتون

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خود منم نظرم همینه که پسر باید میومد  چی بگم به دوستم که از پسره خوشش میاد!    

لازم نكرده خوشش بياد.😒 كسي كه نميتونه خانوادش رو راضي كنه و عين ادم باهاشون بياد زن هم نميتونه نگه داره. همش حرفه خانوادشه!

خب از خونوادش شاید خوششون نیومده بعدشم دوستت خیلی کارزشتی کرده نرفته هیچ جای دنیا جلسه اول خواستگاری ...

كجا زندگي مي كني كه جلسه اول خواستگار داماد رو نميبرن؟!!!! هيچ جاي دنيا؟!!!!!! كي مي خواد زن بگيره؟ پدر عروس يا پدر دوماد؟!

😐😐😐😐

خب از خونوادش شاید خوششون نیومده بعدشم دوستت خیلی کارزشتی کرده نرفته هیچ جای دنیا جلسه اول خواستگاری ...

میگه اینا اومدن خونه ما یجوری حرف زدن ،گفتن شما دختر دارین؟

ما اومدیم دخترتون رو ببینیم!

میگه انگار اومدن مغازه کاهو و کلم ببینن و بخرن منم بدم اومده و نرفتم!

با اين طرز فكر كاري كردين خانواده پسرا پرتوقع شدن و طلبكار و به خاطر شوهر كردن تن به هر شرايطي ميدين! اخرم مياين تاپيك ميزنيد مادرش فلان حرفو زد و ال كرد . ابن عين توهينه كه داماد نياد. 

دو طرفه بايد باشه همون ج اول يا ميپسندن يا نه! يا ادامه پيدا مي كنه يا نه همه چي دو طرفست.

كجا زندگي مي كني كه جلسه اول خواستگار داماد رو نميبرن؟!!!! هيچ جاي دنيا؟!!!!!! كي مي خواد زن بگيره؟ ...

والا ماسه تا زنداداش گرفتیم جلسه اول با مامانمو خواهرام رفتیم تا خونواده عروسو ببینیم رفتار دختر روببینیم

كجا زندگي مي كني كه جلسه اول خواستگار داماد رو نميبرن؟!!!! هيچ جاي دنيا؟!!!!!! كي مي خواد زن بگيره؟ ...

من خودم به دوستم گفتم که ببین اینا احتمال زیاد اومدن که ی آشنایی اولیه بدن و شماره خونه و پدرت رو بگیرن که بعد بیان ولی میگه که خب درست میگی ولی اینا که زنگ زدن که میخوایم بیایم پس چرا گفتیم پسرشون رو بیارن دیگه پیداشون نشد؟

حقم داره راست میگه!

والا ما خواستكار داشتيم اومد انقدر خوشش اومد كه فرداي خواستكاري دوباره اومد خلاصه بله برون كرفتيم و ...

عجب آدمهایی!  

واقعا چی با خودشون فک میکنن که با روح و روان و قلب ی دختر اینجوری بازی میکنن!

من بي ادبي ميدونم اينو. از اول كه اينجوري باشن تا اخر هم اذيت مي كنن.

دوستم خیلی دختر خوبیه اصلا اهل بی ادبی و این چیزا نیست خیلی محترم ولی میگه من خیلی بهم برخورده که اینجوری حرف زدن

نظر شما هم درسته ممکن خونواده پسر نیومدن دختر رو به بی ادبی برداشت کرده باشن!

ولی خب پس چرا دوباره زنگ زدن؟