2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان درگیر خواب کردن دوقلوهامم یک سال و چهارماهشونه😅سوالی داری در خدمتم🥲

خدا برات نگهشون داره. من یه پسر ۵ ساله هم دارم و الان هفته نهم بارداری هستم ، از وقتی فهمیدم دوقلوا آروم و قرار ندارم. ناشکری نمی کنم خوب سخته، چجوری نترسم. !!!!

بسلامتی 🥰🥰خداخواسته بود یا کاری کردی قبلش

ای وی اف کردم، منتها این چهارمین بار بود همیشه دو تا میذاشتن، یا نمی گرفت یا یکیش می گرفت .اصلا فکر نمیکردم تو سن ۴۲ سالگی دوتاش بگیره.

خدا برات نگهشون داره. من یه پسر ۵ ساله هم دارم و الان هفته نهم بارداری هستم ، از وقتی فهمیدم دوقلوا ...

منم دقیقا وقتی فهمیدم باردارم دختر اولم پنج سالش بود حق داری منم اوایل خیلی ترسیدم ولی خیلی شیرینه عاشقونه میشی خدا خودش کمکت میکنه

خدا برات نگهشون داره. من یه پسر ۵ ساله هم دارم و الان هفته نهم بارداری هستم ، از وقتی فهمیدم دوقلوا ...

عزیزم ضربان قلب دوقلوهات چند بود؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی ۱۴۰، یکی ۱۵۰، سن هر دوشونم مثل هم بود هفت هفته و دو روز

من خیلی نگرانم بابت دوقلوهام ....۷ هفته دقیق رفتم .یکی ۱۳۰ ..یکی ۸۲ ..یکیشون نرمال نبود ضربانش ...هر دوشون ۹ میلی و ی سن بودن ..ناهمسان ..الانم ۹ هفته و ۵ روزم و هیچ علاعم خاصی ندارم ...

۱۴ بهمن هم میرم سونوی دوم🫠

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی نگرانم بابت دوقلوهام ....۷ هفته دقیق رفتم .یکی ۱۳۰ ..یکی ۸۲ ..یکیشون نرمال نبود ضربانش ...هر ...

وااااای منو شما چقدر مثل همیم، منم دوقلوهام امروز دقیقا نه هفته و چهار روزه هستن. نگران نباش ایشالله تا سری بعد که برید سونو رشد هر دوشون کاملا نرمال و تو رنج طبیعی شده باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز